Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon furcsa fétis vagy többeknek is van ilyen?
Figyelt kérdés
Szóval... Adott egy bunyó... Nagyon felizgulok arra, ha egy csaj a győztessel megy el, legyen az akármilyen ocsmány, midget, gizda, stb. Ez nagyon beteges?
24/F
2019. febr. 6. 13:24
1/12 anonim válasza:
Az , de mindenkinek van valami fura dolga😋
2/12 A kérdező kommentje:
Ez egy olyan dolog, amivel soha a büdös életben nem hozakodnék elő, de mocskosul izgatna, ha egy ilyen pasas teleengedné anyaggal a leendő barátnőm száját. :D
2019. febr. 6. 13:37
4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy minek hívják, de irgalmatlanul felizgulok, ha egy "lúzer" faszit elégít ki a szeretett hölgy..... :D
2019. febr. 6. 13:53
5/12 A kérdező kommentje:
A lúzert itt most olyan értelemben kell venni, mint a társadalom által ocsmánynak, bénának, balféknek ítélt embert vagy éppen hátrányos(abb) testi adottságokkal rendelkező egyénről van szó. Felizgat, ha ez egy nőnek bejön. Beteg állat vagyok, mi? :D (Nem, én nem ilyen vagyok, sőt, elég jól izmolt, átlagos kinézetű pacáknak tartanak, meg én is magamat.)
2019. febr. 6. 14:00
6/12 anonim válasza:
" de mocskosul izgatna, ha egy ilyen pasas teleengedné anyaggal a leendő barátnőm száját. :D "
" irgalmatlanul felizgulok, ha egy "lúzer" faszit elégít ki a szeretett hölgy..... :D "
" Beteg állat vagyok, mi? :D "
Igen. Beteg vagy.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem bántódtam meg, de nem is vagyok büszke. :D
2019. febr. 6. 14:30
8/12 anonim válasza:
Most akkor az izgat ha a győztessel megy el, vagy ha a lúzerrel? Ez így ellentmondásos.És te melyik lennèl a kettő pasi közül? Nem értem,bocs
9/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszul fogalmaztam meg. Szóval... Az is "fétisem", ha előttem dugja egy csúnyább pasas, meg az is, ha a nő választja ki a tagot, mert mondjuk jobban teljesített bunyóban vagy egyéb megmérettetésben. (Persze ilyenkor az is benne lehet, hogy nem az előnytelenebb külsejű nyer.) Nem tudom, ez valamiféle cuckold? Mert azt is élvezem, ha elvernek, mint szódás a lovát.
2019. febr. 6. 14:55
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem.
Nem kérek privátot.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!