Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok ti a bundas vagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti a bundas vagy a kopasz kukit szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A borotváltat.
2019. febr. 6. 14:33
 12/15 Candy94 ***** válasza:
70%
Csupasz:)
2019. febr. 6. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Mást is betalált egy szentfazék azzal a szöveggel, hogy a szőr igenis szexy, és normális ember nem borotválkozik, mert elkap minden nemibetegséget, és egy férfi csak szőrösen férfi, és különben is súlyos bűn házasság előtt szexelni, és én biztos erre hajtok, ha ennyire fontos nekem, hogy ne dzsungel legyen valaki lába között??? Komolyan valaki magyarázza el nekem, hogy miért van ezen az oldalon egy 40 évesen is szűz, elvakultan vallásos ember?
2019. febr. 6. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja, és félreértés ne essék, semmi bajom nincs azzal, ha valaki vallásos. A bajom az, ahogyan, amilyen hangnemben kioktatott, és lehordott mindennek.
2019. febr. 6. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:
csupasz vagy rovidre nyirt :)19/L
2019. febr. 6. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!