Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Voltatok már roma férfivel? Milyennek írnátok le?
Semmiféle rasszizmusra nem vagyok kíváncsi, csak a szexualitás része érdekel.
20N
Voltam
Jobb volt mint a magyar pasijaim voltak
Végre azt éreztem hogy törődnek velem és számít az is hogy én mit érzek ,figyel arra hogy nekem is jó legyen És kiteljesedjen az orgazmusom a gyönyöröm
Magyar pasiknak eddig csak maszturbációs segédeszköz voltam egy zsák amibe ürítettek. De azzal nem töröltek sose hogy fáj-e nekem vagy élvezem-e..
Ez van.
Nem mondom azt hogy a magyarok nem jók az ágyban ,valószínűleg én fogtam ki szerencsétleneket.
Jobban mondva magyarral jó élményem még nem volt.
És partnernek lehet hamarabb választok egy rómát mint magyart
De nem zárkózom el a magyar pasiktól az esély megvan adva hogy bizonyítsanak.
Nem. Ne jobbak akarjanak lenni a cigánynál.
Hanem önmaguknál akarjanak jobbak lenni.
4-es
A romáknál vannak rétegek.
Nyilván nem a legalja putris közül volt roma szexpartnerem
Most ne azt nézd hogy koszban él vagy csicsába
Mert csicsássan is lehet úgy élni és viselkedni mint a koszos putrisok.
Ismerek olyan cigány családot ahol kivétel nélkül mindegyik gyerek Egyetemét végzett
Dolgoznak ,szeretet és béke van
És szégyenlik hogy az olyan tendenciát mutatók miatt rájuk nyomják a bélyeget csak mert romák elítélik őket pedig nem is ismerik őket.
Pedig Ők is emberek.
Hiába a diploma és a 3 nyelv vizsga az olyanok miatt nekik még így is bizonyítani kell és gürizni, hogy elfogadják Őket. És ez szomorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!