Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sem mondjam el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem mondjam el a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Pár héttel ezelőtt nagyon nagy hülyeséget csináltam. Kicsit többet ittunk a kelleténél, és gumi nélkül szexeltünk, de ő nem tudott róla. Most pár napja mondja hogy nem érzi jól magát, és a terhesség tüneteit érzi magán. De nem szeretném elmondni neki, hogy akkor nem volt rajtam gumi. Mert utólag mindegy szerintem, és nagyon szeretem őt, és ha tényleg terhes akkor én mellette vagyok.

Ti sem mondanátok ezt el neki?

Lehet baja a babának hogy épp ittas volt akkor?

2019. febr. 5. 21:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A másik ember átverésének megítélésén szerinted mennyit változtat, hogy technikailag mennyire könnyű vagy nehéz kivitelezni egy olyan ember tetteinek ellenőrzését, akiben te alapvetően megbízol?
2019. febr. 5. 23:54
 22/29 anonim válasza:
100%

Nem akarok csúnya, sértő választ írni, de őszintén sajnállak téged, hogy 23 évesen ennyi az eszed, a csajt, hogy veled van és neki is ennyi az esze, és a gyereket is, aki talán meg sem fogant!

Az egy dolog, hogy elkövettél egy hibát, illetve elkövettetek, amiben alapból gáz, hogy ennyire satu részegek voltatok, de hogy el sem akarod mondani, az a hab a tortán! 23 éves vagy de nincs annyi vér a pucádban, hogy elmond a nődnek, hogy lehet terhes?!

A csaj felől meg még gázabb, hogy annyira totál volt, hogy nem tudott odafigyelni arra, hogy óvszerrel dugják vagy sem.

Szerintem mond el neki, és ha véletlen terhes, akkor őszintén sajnálom azt a kisgyereket, hogy ilyen szülei lesznek.

20/L.

2019. febr. 6. 00:07
 23/29 anonim válasza:
100%

#22 vagyok.

Mi az, hogy A GUMIT Ő IS LE TUDTA VOLNA ELLENŐRIZNI?!?! Nehogy már a csaj legyen a hibás, mert te nem vagy képes felhúzni egy nyamvadt kotont.. te jó ég, micsda férfiak vannak a világon. A csajod helyébe úgy kidobnálak, hoy még időd se legyen pillantani se, te világ szégyene.

2019. febr. 6. 00:11
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

A babának nagy valószínűséggel nem lesz baja.

Nem értem az értelmét, miért kellene titkolnod, hogy nem védekeztetek. Miért lenne jobb, kinek lenne jobb?

Rendes dolog tőled, hogy vállalnád a gyereket.

2019. febr. 6. 01:53
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, most olvastam végig, és látom, hogy nem mondtál neki igazat a védekezésről. Ez sokat visszavesz a pozitív értékelésedből.

El kell mondanod neki.

2019. febr. 6. 01:58
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

"Az hogy nem áll készen az anyaságra az szerintem egy nagy hülyeség. Aki szexel annak kell arra is gondolni hogy lehet belőle gyerek, még védekezés mellett is. Szóval nem értelek titeket."

Ez egy utópia. Senki nem így áll hozzá, csak az, aki tényleg akar gyereket. Az emberek leginkább élvezetből szexelnek.

"Inkább azokat kéne szidni akik már 14 évesen dugnak, és szinte azt sem tudják mit csinálnak, mert a testük vágyik ra, de agyilag még ovisok."

Szidjuk is őket, de most nem ők a téma. Sajnos ti is agyilag ovisok vagytok a jelek szerint. Máskülönben nem itt kérnél tanácsot tőlünk, meg nem felejtenéd el felhúzni a gumit, hanem megbeszéltétek volna a csajjal, hogy mostantól akár gyerek is lehet, és direkt óvatlanok lesztek.

"Szerintem 23 évesen már nem vagyok annyira fiatal az apasághoz. Én nem bánnám ha gyerekünk kenne:)"

Szerintem meg még túl éretlen vagy ahhoz, hogy lásd, hogy mihez vagy túl éretlen. De te tudod. Van, aki ilyenkor már bevállalja, de az általában eddigre már függetlenül él, saját egzisztenciával és világos célokkal. Neked ez megvan? Az, amit csináltál, az nem épp érettségre vall.

2019. febr. 7. 15:22
 27/29 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Pozitív lett a teszt. És megmondtam neki hogy akkor nem volt rajtam gumi, de csak azért mert ti annyira akartátok:D

Nem haragudott, sőt inkább magát hibáztatta hogy miért akart annyira szexelni.

De a babát mindenképp megtartjuk:)

Szerintem jó szülők leszünk:)

2019. febr. 7. 18:05
 28/29 anonim válasza:
90%

"Csak azért mert ti annyira akartátok :D"

Gratulálok,érett apja lesz a gyerekednek!

#gunshot

2019. febr. 8. 13:47
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez így végigolvasva baromi nagy kamunak tűnik...
2019. aug. 13. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!