Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek sem mondjam el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem mondjam el a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Pár héttel ezelőtt nagyon nagy hülyeséget csináltam. Kicsit többet ittunk a kelleténél, és gumi nélkül szexeltünk, de ő nem tudott róla. Most pár napja mondja hogy nem érzi jól magát, és a terhesség tüneteit érzi magán. De nem szeretném elmondni neki, hogy akkor nem volt rajtam gumi. Mert utólag mindegy szerintem, és nagyon szeretem őt, és ha tényleg terhes akkor én mellette vagyok.

Ti sem mondanátok ezt el neki?

Lehet baja a babának hogy épp ittas volt akkor?

2019. febr. 5. 21:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd el neki, én a helyében tudni akarnám. Mondjuk nem írtad le a pontos történetet, de ha direkt nem vettél fel óvszert, akkor tényleg elég felelőtlen vagy, ezzel tényleg nem szabadna játszani. Már másnap el kellett volna mondani neki, hogy legalábbis el tudjon menni felíratni eseményutánit.

Hányadik napon van egyébként? Mennyi idő múlva kellene megjönnie normál esetben? Pontosan milyen tünetei vannak? (Mert azok lehetnek akár PMS tünetek is, vagy valami teljesen más)

2019. febr. 5. 22:28
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja és már csak azért is mondd el neki, hogy egyáltalán felmerüljön benne ez a lehetőség. Most gondolj bele, hogy ő azt hiszi, hogy mindig védekeztetek, aztán kiderül, hogy terhes. Na az milyen lenne... Vegyen tesztet legalább. De amúgy tényleg hogy lehetsz ilyen hülye?

Mármint az tényleg egy dolog, hogy te készen állsz (legalábbis azt gondolod magadról) az apaságra, de lehet, hogy ő még abszolút nem. És ha esetleg tényleg gyereket várna, akkor az a legkevesebb, hogy segítesz neki, és mellette vagy, szerintem ennek alapnak kellene lennie.

2019. febr. 5. 22:33
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Jah, és ha terhes akkor semmiképpen sem adjuk örökbe, vagy öljük meg, megtartjuk, az nem kérdés"

Ezt te így gondolod. A kérdést pedig az fogja eldönteni, hogy ő mit válasz abban a helyzetben, ha valóban várandós.

(Én is ismertem olyan párt, akik megbeszélték, hogy ha netalán becsúszna egy meglepetés baba, akkor vállalják és felnevelelik, aztán mikor sajnos évekkel később ez valóban megtörtént védekezés mellett, a nő pályakezdő diplomásként, albérletben élve úgy döntött, hogy még nem áll készen az anyaságra. Nekik végül a kapcsolatuk is ráment erre, mert utána nagyon bántotta a lelkiismerete, és úgy érezte, hogy ha a párjával maradt volna, akkor egy életen át arra emlékeztette volna, amit legszívesebben kitörölne a múltjából, mert nem tudta feldolgozni és megbocsátani magának.)

Ettől persze nálatok alakulhat ennél szerencsésebben a helyzet.

Azért írd majd meg, ha túl vagytok a terhességi teszten.

2019. febr. 5. 22:45
 14/29 A kérdező kommentje:

Nem szándékosan nem vettem fel gumi, én is sokat ittam. És leginkább ő mászott rám, nekem eszembe sem jutott volna olyan állapotban szexelni.

Az hogy nem áll készen az anyaságra az szerintem egy nagy hülyeség. Aki szexel annak kell arra is gondolni hogy lehet belőle gyerek, még védekezés mellett is. Szóval nem értelek titeket.

Inkább azokat kéne szidni akik már 14 évesen dugnak, és szinte azt sem tudják mit csinálnak, mert a testük vágyik ra, de agyilag még ovisok. Arra meg nem gondolnak hogy mi van ha gyerek lesz belőle, csak az élvezet számít. Szerintem őket kéne szidni.

Szerintem 23 évesen már nem vagyok annyira fiatal az apasághoz. Én nem bánnám ha gyerekünk kenne:)

2019. febr. 5. 22:51
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem bánnám ha gyerekünk kenne"

Ha olyan biztos vagy benne, hogy a párod ugyanígy van vele, meg készen is áll az anyaságra, akkor miért nem mondtad meg neki hetek óta, hogy óvszer nélkül szexeltél vele?

Mersz erre őszintén válaszolni?

2019. febr. 5. 22:59
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

23 éves vagy?! 🤔 ne ne mondd el neki semmi esetre se ilyenkor nem jó a feleseges stressz!! Te paraszt

Mégis mit gondolsz a barátnőd lesz a következő szűz mária vagy mégis mi.. Vagy még le is akarod támadni hogy nem te tőled van a gyerek mert csak zokniba kefélsz....

2019. febr. 5. 23:10
 17/29 A kérdező kommentje:

Barátnőm szereti a kisgyerekeket. Egyszer már mondta hogy nagyon várja hogy majd valamkor anyuka legyen.

Azért nem akarom elmondani neki, mert mert utána megkerdezte reggel hogy ugye vettem fel gumit, én erre igent mondtam. Ezért nem akarom elmondani.

2019. febr. 5. 23:14
 18/29 A kérdező kommentje:

16 os

Ki akarja letagadni???

Nem ismersz nekem ezért ne parasztozz!!!

2019. febr. 5. 23:17
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Magyarul se akkor, se utólag nem vállaltál felelősséget valami olyanért, ami nem csak a te életedben egy nagyon nagy súlyú dolog, potenciálisan egy életre szóló következménnyel.

De úgy érzed, az apaságra készen állsz.

Ebben kicsit sem érzel ellentmondást?

Te egyébként mit gondolsz az olyan nőkről, akik egy férfit úgy tesznek az akaratuk ellenére apává, hogy azt hazudják, hogy továbbra is szedik a fogamzásgátlót?

2019. febr. 5. 23:23
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem örülnék az biztos.

Most nem a barátnőmre akarom fogni. De ugye a védekezés mindkettőnk dolga. A gumit az ő is le tudta volna ellenőrizni, viszont azt hogy egy nő szedi e a fogamzásgátlót azt nehéz ellenőrizni.

2019. febr. 5. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!