Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként (nagy? ) férfiakhoz szólna a kérdés
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy azok a férfiak, akiknek nagy péniszük van, azoknak már kisebb korukban is nagy volt, tehát pl 18 évesen is lehetett már 20 cm a péniszük vagy csak később ilyen 20 éves koruk körül fejlődött ki teljesen?
tudom ez mindenkinél más, hisz nem egyezik a szervezetünk, de azért 1-2 embert, ha szabad megkérdeznék csak kíváncsiságból, hogy nekik, hogy s, mint alakultak a dolgok:)
köszönöm szépen 10es, hogy végre volt valaki, aki fel tudta fogni a kérdés lényegét és nem kanyarodott másik irányba.
és természetesen magát a választ is köszönöm!
Én öszintén egy heteró srác vagyok, akinek 16 körüli már, kb gimi óta és csak kíváncsi voltam, van-e valaki, akinek ezek után / közben is képes volt változni. és, amint olvasom van! :)
még1szer köszönöm a választ!
10-es vagyok
Bár szerintem az se mindegy kinek hogy nő, hol vastagabb
Nekem pl pont a közepénél inkább talán a legvastagabb, de pl 21 centihez képest nincsenek óriás golyóim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!