Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élveznek el hamar a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élveznek el hamar a pasik? 22/L

Figyelt kérdés
A legtobb pasival akivel voltam általába max olyan 10 percig birta, ez miért van?

2019. febr. 4. 19:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Miért élveznek el sokára a nők???
2019. febr. 4. 21:44
 12/24 anonim ***** válasza:

11es

Mert bénák vagytok :D És ezt pasiként mondom :D

Az én tapasztalatom meg az, hogy eddigi barátnőim hamarabb mentek el, mint én.

Azt a 10 percet én is kevéslem. Bár akinek ennyi idő elég, az max leveszi a gumit, újat húz, azt mehet a második menet, nem kell 1-nél megállni :D

Szóval kedves kérdező, ha el is megy ennyi idő alatt a pasid, akkor cseréljetek gumit azt kész, mehet tovább, míg el nem mész.

Amúgy a 10 perc annyira nem vészes. Van olyan ismerősöm, akinek kevesebb idő is elég.

25F

2019. febr. 4. 22:48
 13/24 anonim válasza:
Kérdező, miért te meddig akarnál szexelni?
2019. febr. 4. 22:58
 14/24 anonim ***** válasza:

Pontozzatok le nyugodtan, de én kipróbálnám a kérdezővel, hogy vajon meddig bírja :D

Én viszonylag sokáig bírom és többszor is el tudok menni, szóval az idő nem gond. Azonban érdekelne, hogy vajon ténylegesen ő meddig bírhatja. Mert ugye nálunk is, akik sokáig bírják, szempont, hogy a partner is sokáig bírja, ne csak mi. Hisz milyen már az, hogy mi még el se mentünk, mire a csaj közli, hogy már túl érzékeny a hüvelye az orgazmusok után :D

2019. febr. 4. 23:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Próbáld velem
2019. febr. 5. 07:20
 16/24 anonim ***** válasza:
10 perc alatt úgy meg lehet dugni egy nőt, hogy nem lennének ilyen hülye kérdései.
2019. febr. 5. 09:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Értelmes kommentek😫😹
2019. febr. 5. 10:01
 18/24 anonim ***** válasza:
keress egy idossebb pasit . nem dicsekves de 49 évesen minimum masfel orat reszelem a lukat hogy elsuljek.... bocsi hogy vulgarisnak tunik de a tini még sajat kukacára gondol az erett meg már tudja hogy akit reszel annak se árt ha jo a vége....
2019. febr. 5. 14:27
 19/24 anonim ***** válasza:
Sanyi Te 49 évesen nem azért reszeled mert Te akkora ász vagy hanem már nincs benned elég vágy sokkal nehezebben tudsz elélvezni.Korral jár...
2019. febr. 5. 14:31
 20/24 anonim ***** válasza:
12-es Én pasi vagyok :) 11-es voltam...
2019. febr. 5. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!