Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élveznek el hamar a pasik? 22/L
11es
Mert bénák vagytok :D És ezt pasiként mondom :D
Az én tapasztalatom meg az, hogy eddigi barátnőim hamarabb mentek el, mint én.
Azt a 10 percet én is kevéslem. Bár akinek ennyi idő elég, az max leveszi a gumit, újat húz, azt mehet a második menet, nem kell 1-nél megállni :D
Szóval kedves kérdező, ha el is megy ennyi idő alatt a pasid, akkor cseréljetek gumit azt kész, mehet tovább, míg el nem mész.
Amúgy a 10 perc annyira nem vészes. Van olyan ismerősöm, akinek kevesebb idő is elég.
25F
Pontozzatok le nyugodtan, de én kipróbálnám a kérdezővel, hogy vajon meddig bírja :D
Én viszonylag sokáig bírom és többszor is el tudok menni, szóval az idő nem gond. Azonban érdekelne, hogy vajon ténylegesen ő meddig bírhatja. Mert ugye nálunk is, akik sokáig bírják, szempont, hogy a partner is sokáig bírja, ne csak mi. Hisz milyen már az, hogy mi még el se mentünk, mire a csaj közli, hogy már túl érzékeny a hüvelye az orgazmusok után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!