Első alkalommal miért élveznek el hamar a férfiak?
Figyelt kérdés
Férfiként kérdem.. Még szűz vagyok de mindenkitől azt hallom h első alkalommal úgyis 1perc alatt elmegy az ember. Miért? A hüvely szorítása nem lehet olyan intenzív mint a markod maszturbálásnál, a mozgás sem annyira gyors=sokkal kisebb inger kellene hogy érjen. Ebből logikusan következne hogy sokkal tovább bírd mint egyedül. Miért nem így van? :D
2011. ápr. 30. 08:35
1/9 Dilettáns döggomba válasza:
A szexben ne keress logikát! XD
Amúgy meg egyáltalán nem törvényszerű, hogy így lesz.
2011. ápr. 30. 08:40
2/9 anonim válasza:
logikad csoppet furcsa.. majd meglatod..egyetertek az elozovel..
2011. ápr. 30. 08:52
3/9 anonim válasza:
Kisebb inger mi?
Na várd csak ki apukám az első alkalmat... :)
2011. ápr. 30. 08:57
4/9 anonim válasza:
Hát... bár nem vagyok férfi, de azért vannak elképzeléseim.
Lehet, hogy maszturbálásnál fizikailag több inger éri az embert, de igazi szex során ehhez társul a többi dolog is:
-kívánod a párodat, így alapból jobban be vagy indulva, mint ha csak maszturbálnál
-hogy szeretnél a párodnak örömet okozni
-látod, hallod ahogy ő élvezi a szexet veled
Szex közben sokkal több inger ér, és az orgazmus is elsősorban az agyban dől el, úgyhogy ezek mind közre játszanak. De ez csak egy ötlet :)
2011. ápr. 30. 09:30
5/9 anonim válasza:
azért mert a punci forró és nedves,és csak úgy belecsúszik a p.csöd.és amikor ki-be mozgatod,mindíg ingerli a makkodat.
gondolj bele ha magadnak csinálod mindíg csak a második mozdulat ér vmit.ez a furcsa elsőre.én így éltem meg 14 évesen,de nekem 3 perc volt.
24/ff
2011. ápr. 30. 09:33
6/9 anonim válasza:
Én például az első alkalommal 45 percig bírtam! (H):D
2011. ápr. 30. 13:08
7/9 anonim válasza:
Már bocs, de ezért szokták cikizni a szüzeket, mert el sem tudják képzelni milyen lehet egy nővel! Egy jó nőnek ha már a kezét megfogod nem kicsit beindulsz tőle! Ezt a beindulást a végletekig tudja fokozni a csókolózás majd az előjáték. Miközben vered hol érnek téged ilyen ingerek, mint egy női test simogatása(ő is megérint, kézbe veszi a dolgokat), minden porcikáját nyalod-falod(ő is viszont), ujjazás, kölcsönös orális szex... mire odakerülsz hogy a lucskos szűk puncijába belehatolsz(ami sokkal intenzív élmény, mint a markod!!!) örülsz ha egy percig bírod!!
2011. ápr. 30. 16:01
8/9 anonim válasza:
utsó mond valamit...
majd meglátod apukám :P
2011. máj. 1. 08:31
9/9 anonim válasza:
pont igy jártam,mire kézbe vettem , bocs a számba már lővellt,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!