Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más fiúk is úgy gondolják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiúk is úgy gondolják hogy a rocker lányok jók az ágyban?

Figyelt kérdés
Barátom elég gyakran dicsekszik azzal a haverjainak hogy ilyen meg olyan jó vagyok az ágyban,ami jól esik részben meg nem is,a haverjai szerint inkább azért van ez így mert rocker vagyok,pedig a stílusnak szerintem nem sok köze van ehhez,tény hogy mivel szeretem őt így szinte mindent engedek neki az ágyban csak úgy érzem gyakran hogy nem elég figyelmes és gyengéd velem,ez nem mindig baj de néha zavaró tud lenni meg hogy nem veszi figyelembe a koromat és néha többet vár el tőlem.
2019. febr. 4. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs sok köze hozzá.

Én is szeretem a rockot, metált. A klasszikus zenét is. :D

Rám se volt még panasz.

Ha passzoltok az ágyban akkor mindkettőtöknek jó a szex. De azt ne engedd neki, hogy önző legyen! Ne csak a korod miatt, hanem mert alap dolog, hogy a szex két emberről szól, nem csak egyről.

2019. febr. 4. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg semmi köze a rockerségnek. Azzal nem dicsekszik, hogy szerelmes beléd? Csak a szexben?
2019. febr. 4. 19:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a következők jutottak eszembe a kérdés láttán:

"Barátom elég gyakran dicsekszik azzal a haverjainak hogy ilyen meg olyan jó vagyok az ágyban"

Úriember ilyennel nem dicsekszik.

" szinte mindent engedek neki az ágyban"

Nem attól leszel jó az ágyban, ha mindent engedsz, olyat is, amit nem élvezel! Ne legyél a szolgája!

"nem elég figyelmes és gyengéd velem... nem veszi figyelembe a koromat és néha többet vár el tőlem."

Ez viszont elég nagy baj! Miért nem szólsz neki, ha alapból egy önző barom?! Ja, értem a korod miatt, mert még fiatal vagy, és hagyod, hogy egy idősebb pasi hülyére vegyen és kihasználjon!

Ezek fényében a rockerség az utolsó szempont szerintem.

2019. ápr. 21. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!