Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szexxel is terjednek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szexxel is terjednek betegségek?

Figyelt kérdés

Én férfi vagyok.

De ha egy bizonytalan előéletű nőtol oralt kapok akkor ha ő fertőzött pl herpeszvirus... Akkor az bejut az én szervezetembe is?

Arról meg nem is beszélve ha Hüvelyi szexx..

2019. febr. 4. 18:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen
2019. febr. 4. 18:24
 2/14 A kérdező kommentje:

Most viccelsz?

Vagy nem jól ered a kérdést.

2019. febr. 4. 18:25
 3/14 A kérdező kommentje:

Meg egyszer.

Én FÉRFI vagyok

Ha lesz*p egy pr*sti attól nekem lehet bajom?

Pl ha őbenne herpeszvirus volt akkor az bejutott az ÉN szervezetembe??

2019. febr. 4. 18:26
 4/14 anonim ***** válasza:
Szexszel, és igen.
2019. febr. 4. 18:30
 5/14 A kérdező kommentje:
De orallal is?
2019. febr. 4. 18:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen. Orállal is.
2019. febr. 4. 18:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Komolyan?
2019. febr. 4. 18:33
 8/14 anonim ***** válasza:

Nézz utána a nyállal terjedő nemi betegségeknek. Pár példa amit nyállal (csók, orál) elkaphatsz:

HPV

Gonorrhea

Szifilisz

Herpesz

Trichomonasos

Hepatitis-B

Mondjuk bizonytalan előéletű nőket nem kellene se nyaldosni se tőle orált kapni, max óvszerrel. Egyszerűbb ha kérsz tőle egy átfogó orvosi vizsgálatot, hogy nem beteg.

2019. febr. 4. 18:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem rosszból, de egyáltalán nem néztél semminek utána, csak úgy kielégített egy random nő, aki bármit hordozhat? Azért biológia órán ezeket el szokták mondani, nem hátrány ha figyel az ember.
2019. febr. 4. 18:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen. Komolyan. Attól, hogy nem látszik a csajon a herpesz attól még lehet fertőzése és tovább adhatja neked.

Amúgy meg a lakosság nagyobb része fertőzött herpesszel. Könnyen lehet, hogy te is csak tünetmentes vagy.

2019. febr. 4. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!