Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnàtok ebben a helyzetben? 20/L
A párom nem ért hozzám már 8 napja...
Ma megpróbáltam "ràvetni" magam, de nem jártam sikerrel..gyakran előfordul hogy visszautasít...
Az biztos hogy nem csal, ideje sincs rá, de ez most szörnyen frusztrál, nem tudok aludni, elhanyagolva érzem magam, az én libidóm messze sokkal sokkkkkal magasabb mint az övé..
Még fogyókúràzni is elkezdtem hàtha az a baj, le is adtam az utóbbi hónapban 5 kg-ot és elkezdtem kondizni, 167cm és 60kg vagyok, nem beképzeltségből de a legtöbb ismerősöm szerint szép is vagyok.
Azt hiszem depressziós lettem egy kicsit..
Hogy tudnám elcsàbítani újra?
2éve vagyunk együtt
Annak az időnek amióta "együtt" vagytok, az egyharmada óta hozzád se nyúlt???
Az én tanácsom lenne az egyetlen értelmes, de azt úgyse fogadnád el....
#2 Az egyetlen értelmes az lenne, ha figyelmesen újra olvasnád. 8 napja, Nem 8 HÓNAPJA.... avagy a kedves kérdező írta el, hiszen majd’ egy hét nem olyan nagy dráma...
Ilyenkor azon gondolkozom, hogy az embereknek nincsen szájuk?!
Nem az lenne az első egy ilyen krízis helyzetben, hogy megbeszélitek egymással? Kommunikáljatok pls, ahelyett hogy gyk.-n kédezel meg vadidegeneket...
Vége van.
Csak az a kérdés mennyi ideig tiltakozol az ellen hogy ezt elfogadd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!