Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek egy mikropénisszel?
En is azt tudom mondani neked ha egy no szeretni fog teged,nem ez lesz neki a mervado veled kapcsolatban.
Teged fog kivanni,ezaltal te leszel az aki ki tudja majd elegiteni.
Es mindegy hogy 10 vagy 20 centi log a labad kozott.
(#9)
"Én nem értem azokat a lányokat, akik azt mondjak, hogy 20cm bemegyek nekik"
"#9 a hüvely rugalmas. A gyerek szerinted hogy jön ki?"
Miért, szerinted úgy jön világra, hogy a szülésnek van olyan szakasza, amikor - egy kb. 50-55 cm-es - újszülött teljes hosszában a hüvelyben tartózkodik???
Ha te eddig így képzelted, arra nehéz mit mondani. xDD
# 14
Biztos én járatom le magamat azzal, hogy szóvá tettem, hogy mennyire volt logikus érv részedről a szüléssel példálózni, amikor konkrétan arról volt szó, hogy a hüvely HOSSZÁBAN mennyit képes nyúlni? xD
(Arra próbáltál érvet felhozni, hogy 20 cm pénisz hossz - függetlenül a nő anatómiai adottságaitól - befogadható méret.)
Szüléskor történetes lerövidül a hüvely azért, hogy képes legyen kereszt irányban tágulni.
Másrészt, a szülés előtt a női szervezetet hosszú hónapok drasztikus hormonális változásai készítik fel arra, hogy az újszülött át tudjon haladni a szülőcsatornán.
Aminek hatására például a méhszáj, amin nem várandós állapotban kb. egy gyufaszál sem férne át fájdalom nélkül, több órás vajúdás alatt képes akkorára tágulni, hogy átfér rajta a kisbaba.
Sokadik gyakoris férfiként próbálsz a szüléssel érvelni ebben a témában, csak a fent leírtak miatt irreleváns és "biológia fail" kategória, amit írtál.
"Szex közben is tud, és igenis befér 20 centi is. Nem mindenkinek lesz kellemes, mivel a nők hüvelye is különböző, de befér."
Lehet, hogy te férfiként ezt szeretnéd hinni, de ez nem így van. Van olyan nő, akinek ennél nagyobb méret befogadása sem okoz gondot, és van, aki izgalmi állapotban, és fájdalom árán sem képes erre.
A hozzászólásodból ítélve sok férfi társaddal neked is nehéz beemelni, hogy - annak ellenére, hogy ez a ti péniszetekkel ellentétben kívülről nem látható - a nők között épp olyan nagy egyéni eltérések vannak intim méretek tekintetében, mint ahogy a férfiak sem szabvány farok mérettel gördültek le egy gyártósorról.
13 cm az nem a világvége. Lehet, hogy az átlagos alsó határa, de abba gondolj bele, hogy a nagy fаsz sem feltétlenül előny.
A 13 cm előnyei:
- lehet, hogy van olyan lány, aki tövig be tudja kapni
- minden csajnak be lehet tenni tövig, lehet vele vadulni, nem fog fájni senkinek.
Én egyszer mértem le a sajátom. Ha olyan kanosabban áll a zászló, akkor 15 körül van. Gumiban, a kisebb élvezeti érték miatt talán valamivel kisebb.
De senki nem panaszkodott még, sőt, valakinek a 15 cm is fájt, ha teljesen betettem.
A lányok nem a mérettől mennek el, hanem simogatás, harapdálás, nyalás stb. Ha teljeskörű törödést fogsz nyújtani egy lánynak, akkor inkább egy 13 cm-s, de odaadó fickót fog választani, mint egy önző 16+ centist.
Utolsóval teljesen egyetértek!
Ha túl rövid szex közben gyakrak kijön:(
De viszont nem kell készenlétban lenni h fáj ha tövig beteszed, így jobban el tudja magát engedni a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!