Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátom velem marad hosszútávon, ha egyáltalán nem fekszem le vele?
Szerintem le kellene vele ülnöd és megbeszélni, hogy melyikőtök mit szeretne, mik az igényei, őszintén. Ha ő többet szeretne ennél, akkor valószínűleg nem fog jól működni ez a kapcsolat hosszútávon (szerintem).
Ha te őszintén (nem valamilyen korábbi rossz tapasztalat miatt) úgy érzed, hogy téged nem érdekel más a pettingen kívül, akkor is találhatsz magadnak valakit, aki hasonlóan érez, de ezt tisztáznod kellene a kapcsolat elején. Ez mindkettőtök érdeke.
Jogod van hozzá, hogy megszabd a határaid. Nem vagy önző, amiért te nem akarsz többet, nem kell a másik igényei miatt kényszeríteni magad olyan dologra, amit nem szeretnél csinálni. A szexnek az a lényege, hogy mindketten jól érezzék magukat közben, ha neked ez nem lenne jó érzés, akkor ne hagyd, hogy ráderőltessék.
Akkor álljak én itt ellenpéldaként. Másfél éve vagyok együtt a párommal, és nincs szex. Próbálkoztunk persze, de nagyon fáj a behatolás. Nemi erőszak után megundorodtam a szextől. Petting működik, szeretjük egymást, rajta vagyunk a szex témán is, de nagyon nem könnyű. Többször kiborulok stb. Ő pedig nagyon kitartó és bíztat.
Kérdező, tapasztalatom szerint ha a behatolástól undorodsz, annak bizony oka van, amit nem ártana feltárni. Lehet ez egy vallásos nevelés, szex mint tabu a családban, molesztálás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!