Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a barátom velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátom velem marad hosszútávon, ha egyáltalán nem fekszem le vele?

Figyelt kérdés
Már több, mint 5 hónapja együtt vagyunk és tudom, hogy nagyon szeret engem meg én is őt. Többször felmerült már köztünk ez az intim téma és azt mondta, ha nem szeretném, akkor nem fogja erőltetni, mert számára én vagyok a legfontosabb. Petting minden alkalommal van, mikor eljön hozzánk, de a behatolástól konkrétan undorodom és nem akarom kipróbálni. Vajon a későbbiekben is ennyire megértő lesz vagy csak azért mondhatja, mert mindössze pár hónapja vagyunk együtt?

2019. febr. 2. 11:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Javasolnám az apácaságot és hogy ne kezdj kapcsolatba, mert ezt a szivatást egy pasi sem viseli hosszútávon. A szex alapvető része a párkapcsolatnak! Ezt nem lehet úgy, hogy néha néha megengedem neki, de én nem akarom igazán. Nekem például nem is megy rendesen, ha érzem, hogy a párom nem akarja.
2019. febr. 2. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
#8: Ne akarjon gyereket, mert az tutira apa nélkül fog felnőni, azt meg nem érdemli meg kiskölyök, csak azért, mert az anyja nem normális.
2019. febr. 2. 13:48
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Legalább leírnád, hogy mi a nyűgöd, hogy miért undorodsz a behatolástól, ha már képtelem vagy a levélre reagálni.
2019. febr. 2. 14:21
 14/19 anonim válasza:
100%

Szerintem le kellene vele ülnöd és megbeszélni, hogy melyikőtök mit szeretne, mik az igényei, őszintén. Ha ő többet szeretne ennél, akkor valószínűleg nem fog jól működni ez a kapcsolat hosszútávon (szerintem).

Ha te őszintén (nem valamilyen korábbi rossz tapasztalat miatt) úgy érzed, hogy téged nem érdekel más a pettingen kívül, akkor is találhatsz magadnak valakit, aki hasonlóan érez, de ezt tisztáznod kellene a kapcsolat elején. Ez mindkettőtök érdeke.

Jogod van hozzá, hogy megszabd a határaid. Nem vagy önző, amiért te nem akarsz többet, nem kell a másik igényei miatt kényszeríteni magad olyan dologra, amit nem szeretnél csinálni. A szexnek az a lényege, hogy mindketten jól érezzék magukat közben, ha neked ez nem lenne jó érzés, akkor ne hagyd, hogy ráderőltessék.

2019. febr. 2. 19:05
 15/19 anonim ***** válasza:
#12 persze, teljesen jogos amit írsz.
2019. febr. 2. 20:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor álljak én itt ellenpéldaként. Másfél éve vagyok együtt a párommal, és nincs szex. Próbálkoztunk persze, de nagyon fáj a behatolás. Nemi erőszak után megundorodtam a szextől. Petting működik, szeretjük egymást, rajta vagyunk a szex témán is, de nagyon nem könnyű. Többször kiborulok stb. Ő pedig nagyon kitartó és bíztat.

Kérdező, tapasztalatom szerint ha a behatolástól undorodsz, annak bizony oka van, amit nem ártana feltárni. Lehet ez egy vallásos nevelés, szex mint tabu a családban, molesztálás stb.

2019. febr. 2. 21:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak megint más a te történeted, itt megvan az oka annak, hogy félsz a behatolástól. A kérdezőtől semmit nem tudtunk meg, csak, hogy undorodik tőle. Viszont mindenképp szakemberhez kellene fordulnia.
2019. febr. 3. 01:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Na meg a kérdező ki sem akarja próbálni, azt sem tudja mitől undorodik. Itt szerintem komoly gondok vannak, amit kezelni kell.
2019. febr. 3. 01:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Hat nem hiszem....a férfiaknak fontos a szex
2019. febr. 3. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!