Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátom velem marad hosszútávon, ha egyáltalán nem fekszem le vele?
Egy jól működő kapcsolatothoz hozzá tartozik a szex! Nem akarlak elkeseríteni, de nem fog melletted maradni! Vagy veled marad de mással szexszel majd. Ha ezt elfogadod, akár még működhet is.
45+Ffi
én 8 hónapig voltam olyan lánnyal aki 3x orálozott (kezdőként sejtheted nem volt a legjobb)
ő önző fajta volt
na tapasztalatból tudom még egyszer biztosan nem várnék senkire
a leírásodból ítélve a barátod nagyon szeret, viszont az hogy undorodsz a behatolástól azt mutatja, hogy talán soha nem is lesz szex
első barátnőm fadarab volt az ágyban, akkor azt gondoltam az a "jó szex", aztán később rájöttem mennyivel jobb a valódi élvezetes szex
ha még szűz és tudja nem lesz szex, akkor vagy keres melletted mást, vagy nélküled és rájön mivel másabb az egész
idővel vágyni fog a mélyebb testiségre és vagy így, vagy úgy szeretné megoldani, esetleg csak kiveri és álmodozik (ha ő is hűséges fajta)
Én ha szeretem a lányt akkor várnék. De ha egyáltalán nem szeretnél szexelni, akkor egy idő után vége lenne. Ha lenne egy lány akit szeretek, és nem szexelhetek vele akkor meghülyülnék egy idő után. Egy fiúnak nagyon fontos a szex, de szerintem a lányok is így vannak ezzel.
Szerintem nem normális dolog ha undorodsz a behatolástól. Gondolom valami rossz élmény miatt van.
5 hónapba belefér, de tovább ha petting már volt.... Nem fogtok együtt maradni. Max fél év ha hűséges típus, addig is csak azért lesz veled, mert reménykedik.
Csak kivered, aztán ennyi? Hát az nem nagy szám hosszú távon.
Élvezed amit ő csinál, jól esik? Miért undorodsz a behatolástól? A szexel vagy a farkával van bajod?
Szerintem egy pszichológust keress fel, közben egy igazán jól odatett forró előjáték után próbáljátok meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!