Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak akik képtelenek összeszedni egy nőt arra hogy szexeljen vele ingyen?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi az oka?
Én szexeltem már nővel ingyen, viszont úgy érzem hogy párkapcsolatra nem tudok lányt találni. Engem észre sem vesznek a lányok, mert én nem vagyok nagydumás, menő...
2019. febr. 1. 16:13
1/4 anonim válasza:
Vannak.
A legtöbb nő a legmenőbb 10%ra vágyik, de tartosra aztán beéri a felső 80%-kal. A legkevésbé menő 10-20%-nak bizony nem könnyű nőt szerezni.
Evolúciós okai vannak
2/4 anonim válasza:
Vabbak ilyen férfiak.
Az okok:
- rusnyaság,
- félénkség
- kis pénisz
etc,etc
3/4 anonim válasza:
Elolvastam,én még nem voltam guminővel,de szerintem orrvérzésig. :D
4/4 anonim válasza:
Én találtam többször is szexre, de kapcsolatra komolyabbra nem. A nők többségének nem kellenek a rendes normális pasik, csak az idióta nagy dumás, és más semmi, és az alkoholista dohányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!