Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár sok férfi örömlányokhoz amikor a szex ingyen van?
Elég csúnya férfinek mondanak de valahogy mindig összejött lánnyal egy két éjszakás kaland és nem is voltak csúnya lányok
Miért kell fizetni örömlányokért amikor ingyen is lehet hozzájutni szexhez csak ki kéne menni az utcára
Mert van, aki önbizalomhiányos, lusta, depressziós, stb
Nem mindenki érzi magát elég jónak ahhoz, hogy felszedjen valakit
Attól, hogy valakinek nincs önbizalma, még nem lúzer.
Az ilyen fellengzős phaszfejeket sokkal inkább tartom lúzernek
Már megint a szakértők.
10 kuncsaftból 8 párkapcsolatban él.
A változatosság és a diszkréció miatt mennek.
Én magam csúnyának tartom, mások engem nem, de ennek ellenére nem találok egy normális lányt, aki járna velem. Számomra érthetelen a szituáűció, amikor tőlem egyértelműen "nem igazán előnyös kinézetűbb" fiú/férfiak is lánnyal járnak kézenfogva, nekem meg nem akad senki?
Q-ázni nem szoktam, mert kicsit soknak tartom azt az összeget, amit kérnek, azt inkább szívesebben fordítanám nármális lányok megismerésére, ha egyáltalán valaki hajlandó lenne ismerkedni. Persze ha az ember az első randiig se jut el, ...
Tehát a kérdésedre a válasz valószínüleg ez lehet, hogy nem tudnak sikereket elérni az ismerkedés terén. [Place de la apprendre à connaître :) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!