Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Idegesít, hogy a pasim “erőlte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegesít, hogy a pasim “erőlteti” a reggeli szexet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Persze nem erőszakoskodik, de látszik rajta, hogy ahogy kinyitja a szemét azonnal szexelne.. engem ez zavar.. persze olvastam a reggeli magas tesztoszteron szintről stb, de nem tudom mit tehetnék már.. néha beadom a derekam, de nekem egyáltalán nem kényelmes reggel... egyrészt azért mert szeretem ha orálisan kényeztet, de reggel nagyon nyűgös szoktam lenni, meg szeretek lustálkodni, ezért nehezemre esik tusolnom egyet ( nem szeretek koszosan szexelni, bár este tusolok, de reggelre megizzadok picit és nem szeretném ha úgy kéne csinálja nekem az orált)... szóval valami megoldás erre? Illetve nem csak ez zavar... zavar még a reggeli fény is, nyűgös is vagyok stb
2019. febr. 1. 15:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg recskázna az lenne a baj.
2019. febr. 1. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki, hogy TE reggel nem szeretsz szexelni, ennyi..nem kell ezt körbe magyarázni.

Ha pedig mégis lenne kedved reggel, akkor szépen kiugrasz, letusolsz,stb és lehet szex....nem hiszem hogy olyankor akar szexelni amikor dolgozni kell menni..

2019. febr. 1. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem csak szerelmes beléd.
2019. febr. 1. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!