Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg, vagy mit hazudjak egy nőnek, ha nem tetszik ott alul, hogy ne sértődjön be?
Mond,hogy bocs de rájöttél hogy homár vagy.
Kitudja még lehet igaz is. Aki undorodik egy puncitól abba van egy kanyar.
Én nem értem mi lényege van, hogy elmond neki?
Ha elmondod, attól a nemiszerve nem változik, ugyan olyan marad! A Te ízlésed sem tolódik más irányba ettől a vallomástól. Max sértődés lesz.
Ha szexualitás terén nem fogtok összepasszolni, úgyis vége vége lesz előbb-utóbb a kapcsolatnak.
re 14.
Jogos. Mondjuk én ffi vagyok, de egy-egy ilyen fölösleges "vallomás", komoly frusztrációkat okozhat a jövőbeni kapcsolatokban.
Ha nem tudom elfogadni amilyen a másik teste, akkor szép csendben tovább kell lépni.
Simán közöld vele, még az elején hogy ne vádaskodjon hogy kihasználtad hosszabb ideig.
Jogod van eldönteni mi tetszik és mi nem!
Választani nyugodtan lehet nem kell olyan emberrel élned akinek valamilyen testrészét nem tudod elfogadni.
Nekem is a babapuni tetszik egyébként és szerencsére a felégemnek is baba van szerencsémre.
A lógósat hagyjuk meg a kangörcsös igényteleneknek!
F/42
Ne hazudj
Csak az igazat
Az igazság néha fáj
De inkább az fájjon mint a hazugság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!