Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy tisztálkodtok odalent?
Figyelt kérdés
Van különbség sima fürdésnél vagy ha tudjátok, hogy lesz szex?
Feneketeket csak egy mossátok meg a péniszt gyorsan le, vagy sokszor alaposan átmossátok?
2019. jan. 31. 19:23
1/7 anonim válasza:
Nem teszek különbséget emiatt, hiszen egyrészt sosem tudhatom, hogy mikor lesz szex, másrészt meg amúgy sem árt tisztának lenni.
2/7 anonim válasza:
Nekem csak alkalmik voltak, előtte rendesen megmostam magam. De ha lenne barátnőm akivel rendszeresen szexelhetnék akkor nem tudom hogy hogy lenne, nem biztos hogy minden szexe előtt megmosnám.
3/7 anonim válasza:
Mi van a fenékmosással..? Nem értem. Amúgy mindig alapos vagyok
4/7 anonim válasza:
en alaposan megmosom,es ha megdugna valaki akkor elötte kiüblitem zuhanynal magam többször,szin tiszta viz jön ki addig..a fitymanak van szaga szappan utan is,erre a legjobb ha szodabibarbonat dörzsölsz rá,,semmi szaga nem lesz,probáljátok ki
5/7 anonim válasza:
Én ha tudom, kisdolog után is megmosom!
6/7 anonim válasza:
Ha nagyon érdekel elmondom üzibe.
7/7 alonelyman válasza:
Ha van barátnőm akkor pisilések után is megmosom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!