Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neketek is rosszul esne ha az mondaná a "barátnőd" hogy milyen kicsi?
Pár napja pettingeltünk, és akkor mondta. Nagyon nagyot csalódtam benne. Már nem szeretem őt. Ezek után mert megbántott. Én sem mondtam hogy milyen kicsi a melle, mert ugye nem tehet róla.
Ti sem találkoznátok vele többet?
Tényleg ennyire kicsi a 14.5 ?
"A csaj útját add ki, és mondd oda hogy jó gusztustalan polipszagú neki. Neki rosszabbul fog esni mert nem gondolja hogy egy törékeny nőcskének valaki odamond valamit. De meg is érdemli"
Meg lehet hogy egy életre tönkremegy lelkileg és utálni fogja magát ott lent, és nem lesz szexuális élete. Lehet hogy a csaj nem is rosszindulatból mondta amit mondott. Persze szakítsanak megértem ha rosszul esett, de ilyen rosszindulatúan visszavágni-még ha tényleg a csaj is azért mondta volna hogy megbántsa, vagy kinevette volna- akkor se kéne. Ha így is lett volna hagyd el, de ennyivel legyél jobb nála, és keress valakit akit nem ez érdekel.
Átlagos.
De a körülmények és a pontos szavak ismerete nélkül nemlehet mit mondani. Lehet máshogy értette, vagy nemjól fogalmazott.
Mondtam már partner lankadt péniszére, hogy aranyos mert tényleg az, és abban a formában nem is szexuális testrészként tekintek rá. És a "milyen kis szép", is hagyta már el a szám merev hímtag puszilgatása közben, úgy hogy a partnerem teljesen megfelelő méretű volt, simán szófordulat. Ő is észlelte, poénra vette és visszakérdezett, hogy kicsi? mondtam, hogy nem és folytattam amit elkezdtem. Ha magára veszi kellemetlen szituációt szülhetett volna.
Ha ennyire rosszul esett a dolog és úgy érzed valóban rosszindulatúan mondta akkor szakíts. De a kicsinyes bosszút és szándékos megbántását nem tanácsolom, csak lesüllyedsz az ő szintjére.
#11 Már miért kellene a csaj lelki világával foglalkozzon, ha előtte a csajszi is lesz@rta a srácét?
Vannak dolgok amiket nem mondunk a másiknak, hogy megkíméljük, mindegyik nemre vonatkozik ez. Ha valaki ilyet mond a másiknak hogy "kicsi", még ha számára ez tény is, akkor sem mondunk, mivel a srácnak szintén tönkre mehet a szexuális élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!