Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok is van olyan, hogy vágytok egy párra, de nem találsz?
Figyelt kérdés
És olyan hogy vágysz egy fiú testére, de nincs barátod, és nem találsz olyat aki megfelelő lenne erre?
Ha vágysz a szexre akkor mennyire mész bele könnyen az alkalmiba?
2019. jan. 30. 19:06
1/8 anonim válasza:
Igen van ilyen sokszor, de alkalmiba nem megyek bele.
3/8 anonim válasza:
Sokszor van ilyen, de az alkalmi a nők 80%-ának egyszerűen nem kielégítő. Nem feltétlenül testileg (bár nekem úgy sem), hanem leginkább lelkileg.
A legtöbb magát nők álmának beállító férfi annyit tud, hogy lemosolyogja rólad a bugyit, reszel két percig, elélvez, majd nem érti, hogy te két perc alatt hogy nem élveztél el, amikor minden nője sikítva élvezett eddig.
4/8 anonim válasza:
#3 Pacsi. Kb én is ugyanzt írtam volna le.
5/8 anonim válasza:
3# Akkor azok nem jó szeretők. ;)
7/8 Ridamov válasza:
Van. De alkalmiba nem mennék bele.
8/8 anonim válasza:
Nem, ha vágyom egy párra akkor találok is magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!