Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Doktor urak akik a szülészeten dolgoznak, titeket amikor civilben vagytok és nőkkel ismerkedtek, aztán sor kerül az együttlétre, már kevésbé izgat a meztelen női test, mint régen?
Én nem vagyok orvos, de már sok szülésnél voltam ott (mentőszakápoló vagyok). A munka és a magán élet két különböző dolog nálam. Meg mindenki aki az egészségügyben dolgozik így van ezzel szerintem.
27 éves férfi vagyok. És attól még ugyan úgy vonz a női test mint bárki mást. Attól nem undorodok meg tőle hogy sok szülést láttam már, az a munka :)
Erről az alábbi vicc jutott az eszembe:
"Bíró a tárgyaláson a nőgyógyászhoz:
- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?
- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a k.:
"Té szépfiú, egy ezresért megmutassam a puncim?"
Akit vizsgálok, az beteg. Teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki, hány éves.
Ez olyan, mintha az urológus kollegáimat melegnek mondanák.
A nő akit szeretek, az nem csak a teste látványa miatt imádok, hanem azért, aki.
Volt itt egy válasz, miszerint ismerőse nőgyógyasz és iszik. Minden elismerésem a kollégának. Számára kiderült, hogy ez nem egy szakma, hanem hivatás.
Remélem sikerült kimerítő választ adnom.
A beteg az beteg. Mindegy, hogy öreg a beteg vagy fiatal, súlyos baja van vagy nem komoly, az orvos kötelessége a gyógyítás. kb. 100 beteg után már biztosan a legtöbb normális orvos kizárja hogy tetszik, nem tetszik neki a nemi szerv, egész egyszerűen nem úgy néz rá.
A négy fal között otthon ha szereti a párját igen is izgató lehet az együttlét, nem csak a pinát látja benne. Amúgy is önmagában semmilyen egy nemi szerv. Lehet felőlem a legszebb a világon ha rohadtul nem érdekel a test amin található.
És most mondok jobbat, ezen az elven a boncmester vagy a kórboncnok mit szóljon?
Ez nem így működik. Külön kell választani a magánéletet és munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!