Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaunában ez normális?
A világon szinte mindenütt mesztelenül szaunáznak az emberek. Pl Ausztriában is.
Nálunk megy ez csak, hogy ruhában ülsz be.
Vannak akik szerint igen.
Többek között ezért sem nagyon járok szaunába
Felek kidobnam a taccsot
Küldő: mondjad hát
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 12:27
Szaunában ez normális?
"Szaunázni meztelenül szoktak. Csak itt divat fürdőruhában, törölközőben. Ha téged ez zavar, akkor ne menj többet."
Téma: ez nem prűdség!
Az üzenet: Ez a dolog nem normális, emellett közszeméremsértés (börtön jár érte) és mocskos dolog. Undorító. Senki se kíváncsi a mocskos golyóira. Az ember nem a természet része, ne jöjjön nekem senki a naturizmussal. Az embernek MÉLTÓSÁGA van és van szeméremérzete egy NORMÁLIS embernek - aki meg nem normális az ne sértse a másik ember jó ízlését! Legközelebb majd oda is szarik az az alak? Meg is értem hogy pasinak hívod - mert én az ilyet nem tartom FÉRFI - nek. Akinek ez PRŰDSÉG, az ne menjen emberek közé, a lócsordában van elég meztelen segg - csak a lovaknak nincs méltóságuk.
Nagyon sötét lehetsz, ha szerinted ezért börtön jár :-)
7-es válaszolónak:
Nem a te hibád, hogy fogalmatlan vagy az általános szokásokról.
A világon mindenhol ahol èrett, èrtelmes emberek vannak, ott meztelenül szaunáznak. Ugyanis a szaunában bármilyen ruha van rajtad, az káros lehet az egézségre. A fürdõruha a legrosszabb, mert nem pamutból készül.
A közszeméremsértés fogalmáról fogalmad sincs.
Ajánlom neked, hogy ki se menj az utcára, inkább maradj otthon, a jelenlèteddel ne zavard a többi értelmes embert.
Ui: a prūdség olyan dolog, amivel más embereket lehet megbántani
7. Nekem is ugyan ezt küldte ez a normálatlan, szent ember.
Nem meri ki írni ide , még ezt is szégyelli.
Érted : mondjad hát ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!