Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell átlagon felüli fizikum a férfiaknak, hogy kielégítsenek egy nőt?
Félek elfáradok majd pár csípőtolás után. (Tudom nem csak ebből áll stb, ne offoljatok légyszi)
Szóval fontos ehhez a fizikum?
Én vékony testalkatú fiú vagyok. De nincs gond szexnél. 190/70
21f
én 58 kilósan felül vékony voltam alul átlag körüli kb, nem volt gond
most 80 körül felül vékonyabb lábam eléggé izmos, szintén nincs gond
inkább póz és fizikum függő
mert más-más felállásban más-más izomzat kell
ettő nem ugyanaz!
Lehetsz te egy izom pacsirta,ha egy vékony ember aki normál testalkattal le kőröz.
Sok kardio edzés csodára képes.
5 ös vagyok
Lemaradt az eleje.
A fizikum és a kondició nem ugyanaz!
Az izmos fizikum inkább látvány-szempontból izgatja és viszi közelebb a nőt az orgazmushoz.
Nekem is végig szokták simogatni közben a karomat.
Nem kell de ajánlott jó állóképesség és kiegyensúlyozott vitaminháztartás. Szex közben sok kalóriát égetsz, élvezéskor rengeteg energiát kiadsz. Ezért van az hogy sokan bekómálnak utána.
Meg van pár olyan póz ami után frankó izomlázad lehet.
Álló 69-hez mindenképpen kell egy fizikum, a többit szerintem átlaggal is simán meg lehet játszani.
De ez persze függ a partnertől is. Van aki igényel pl. egy kicsit akár hosszabb intenzív szexet is. Ha most obszcén és vulgáris akarok lenni, akkor igényli, hogy keményen, izomból szétbsszák. Nem minden körülmények között vágynak a nők egy érzelmesebb együttlétre. Ha egy ilyen partnered lesz, akkor ott bizony kell fizikum. Nem extrém, de kell.
A másik, hogy ha egy nem nádszál leányzóval vagy együtt, akkor ő aztán teljesen elfogja veszíteni a fejét, ha őt is fel tudok simán kapni. Mikor egy ilyen lány is érezheti magát "törékeny nőnek" egy férfi mellett, illetve a tudat, hogy az a férfi milyen erővel bír.
Erre mondhatja bárki, aki nem olyan erős, hogy ez semmit nem jelent, de szerintem az a tény magáért beszél, hogy pl. a mostani barátnőm is szó szerint azon nyomban nedves lesz, ahogy felkapom, vagy magamhoz rántom szex előtt. Előzmény nélkül egy ilyen mozdulat után ha lenyúlok, már el is kezdett nedvesedni és nem ő az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!