Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki hazudik? (kép)
A linken szereplő grafikon alapján, egy átlagos férfi nemi szerv mérete 13.2/ 11.6cm. (És az összes ehez hasonló tesztben ilyen vagy ehez hasonló értékek jönnek ki)
Itt pedig sok lány azzal rombolja az átlagos penisszel rendelkező fiuk önbizalmát, hogy az bizony kicsi. Biztos, hogy a fiú méretével van a gond? Persze tudom mindenkinek más az ideális, de ha genetikailag ennyi az átlag az nem lehet véletlen!
4 partner után, nekem abszolút megfelel ez a méret. (2-nek volt kb. ennyi, a másik kettő ennél kicsit nagyobb)
Nem foglalkoztatott kimondottan a téma, csak a sok mérettel kapcsolatos kérdés miatt néztem kicsit utánna ennek.
22L
Szinte minden nő ismerősömmel beszélgettem már erről. Az ő elmondásuk alapján már biztos vagyok benne, hogy 18x5cm felett érdekli csak őket igazán. Kisebbel max beérik, de a szexet nem élvezik vele igazán.
Egy nő mindig is arra a legnagyobb méretre fog vágyni, ami a legnagyobb volt neki, de még nem okozott folyamatos fájdalmat.
Én mindig is átlagosnak ítélnek és mondtam is a péniszemet, de eszerint nagyon nem átlagos.
Szabályosan mérve 15 centi hosszú, 5,5 cm széles, és 14 a kerülete.
Így nem is csoda, ha nem jön rám rendesen egy átlag koton.
Az meg baromság, hogy a nők 18 felett élvezik csak, esetleg azok, akik 20 centis dildóhoz vannak szokva.
Nem tudom, hogy ekkora-e az átlag, de ezek után nem meglepő, hogy akinek valóban nagy van, az miért szenved pl. óvszerkereséssel.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!