Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eddig 3 lánnyal voltam, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig 3 lánnyal voltam, de sosem éreztem semmit. A méretem miatt lehet?

Figyelt kérdés

Egy 18, egy 23 és egy 24 éves lánnyal voltam eddig együtt, nem tudom hogy nekik milyen volt, orálisan legalább biztosan ki tudtam Őket elégíteni, de amikor betettem nekik, akkor én nem igazán éreztem semmit.

Lehetséges, hogy azért mert csak 13 centis a péniszem?

Ez három szexuális élmény, egyikkel sem voltam többször, nem volt rá igényük.

Ennek lehet oka, hogy eleve csak egyre voltak nyitottak, hiszen nem kapcsolatról van szó, de az is hogy nem élvezték eléggé... (?)

20/f

2019. jan. 28. 11:38
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

#19. Misszi például?

Illetve amikor a hátamon fekszem és a lány is a hátán feszik rajtam.

Meg amikor térdelünk és én vagyok mögötte és a fejem az Ő feje mellett van, a nyakam meg a vállán.

2019. jan. 29. 18:17
 22/24 anonim ***** válasza:

1, tudom, hogy jó a misszionárius közben csókolni a lányt, de ha mondjuk csak térdelsz és úgy helyezed bele? Persze a lánynak is nagy terpeszt kell csinálni...

2, hátulról is hasonló a helyzet... ha ráhajolsz és nem vagy derékban 90 fokban hajlítható nem mész olyan mélyre. A lánynak sem árt ha jól pucsít, nem csak van négykézláb, cica pózban...

3, ha a hátadon fekszel próbáljátok meg úgy, hogy a csaj szemből lovagol.. Hasonló okok miatt mint a doggy-nál.

2019. jan. 29. 18:31
 23/24 anonim ***** válasza:

"#19. Misszi például?

Illetve amikor a hátamon fekszem és a lány is a hátán feszik rajtam.

Meg amikor térdelünk és én vagyok mögötte és a fejem az Ő feje mellett van, a nyakam meg a vállán."

Figy, nem szégyen, hogy még szűz vagy, ez egy anonym oldal, nem kell hazudni.

Megmondom miért:

Misszionárius: ha már lettél volna benne, tudod, hogy elég picit megemelni a testedet és lenézni. Máris látsz mindent. Hacsak nem rátehénkedsz a csajra egész végig, mert annyira nincs erőd, hogy feltornázd magad. (Meg amúgy is, be kell rakni a póz kezdetén a farkadat, és azt látod, ha ránézel, kivéve ha akkor a hasad)

Hát-hát: ez nem egy kezdő póz, ez egy olyan póz, amikor már egy nap négy menetet lenyomtatok, akkor kiválasztatok egy kényelmetlen, de vicces pózt, ez a hát-hát. Mármint olyan mint a kanálka, csak sokkal kényelmetlenebb és sokkal több energiát igényel. De itt is látod, amikor a csaj beléd ül

térdelés, vagyis kutya: tőlem nyalogathatod a nyakát egész végig, de nem tudod elkezdeni a szexet anélkül, hogy letérdelj mögé és be ne tedd a farkad. És ebben a pózban te teszed be neki, nem ő fogja, max ha annyira bénázol.

Mi a franc a célod neked? Hülyeségeket írsz, panaszkodsz a 13 centis, még átlagos farkadra, de olyanokkal vered a melled, hogy azért úgy nyalsz, hogy az tuti orgazmus.

2019. jan. 30. 08:11
 24/24 A kérdező kommentje:

Semmilyen célom nem volt a kérdésemmel, azon túl, hogy választ kapjak rá...

Csak leírtam az élményeim, még csak nem is részleteztem, azért írtam le mert a kérdés szempontjából fontos lehet.

És nem azt írtam, hogy nem láttam a farkam, hanem hogy nemnagyon!

És a térdelős dolog amúgy nem kutya póz volt...

2019. jan. 30. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!