Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig 3 lánnyal voltam, de sosem éreztem semmit. A méretem miatt lehet?
Egy 18, egy 23 és egy 24 éves lánnyal voltam eddig együtt, nem tudom hogy nekik milyen volt, orálisan legalább biztosan ki tudtam Őket elégíteni, de amikor betettem nekik, akkor én nem igazán éreztem semmit.
Lehetséges, hogy azért mert csak 13 centis a péniszem?
Ez három szexuális élmény, egyikkel sem voltam többször, nem volt rá igényük.
Ennek lehet oka, hogy eleve csak egyre voltak nyitottak, hiszen nem kapcsolatról van szó, de az is hogy nem élvezték eléggé... (?)
20/f
Átlagos pénisz méret 13-15cm hosszú
Es 3.5 cm vastag.
Az átlag mióta 13-15 és 3,5cm?
Pasiként kérdezem. A 15-17 még átlagos, de vastagságra a 3,5 az baromi vékony.
15-ös
Én ugyan így vagyok, csak én punci tágassággal ha túl tág akkor dobom. Ilyen csaj mint amilyen te vagy remélem egy férfinek sem fogsz kelleni hosszú távra, gondolom már a nagy műfarkaktól olyan tág vagy hogy egy 100 kilós gyerek simán kicsúszik:DDD
Büdös ku.rva vagy!:DDD
Mielőtt azt hinnéd, hogy kisfarkú vagyok, akkor előre szólok hogy tévedsz, de undorító stílusod van!
16os
Lehet,hogy a 15nek undorító a stílusa, de legalább őszinte.
Ha valakinek nem tetszik vagy nem jó a kis méret, akkor nem fog vele foglalkozni.
Egyébként is a pasik beszélnek, hogy a csajok elítélik a pasikat, hogy mekkora a szerszáma :D Na ne szórakozzatok már velem!
A pasik egy nőt elítélnek a mellük vagy a fenekük vagy az alkatuk miatt. Vagy olyan haverom, aki magasabb csajjal nem jön össze, de azért is dobott lányt, mert saláta puncija van.
Majd ha egy faszi nem felületeskedik egy csajjal, na majd akkor lehet pálcát tör i a kisfarkazásért a fejük felett.
Mielőtt valaki csajnak nézne, férfi vagyok. És mivel 165 magas vagyok, a magasságom miatt engem is utasítottak már el, ez van, nem haltam bele.
Ha a pasik felületeskedhetnek, akkor adjuk meg ezt a jogot a csajoknak is. Hánynom kell az ilyen álszentségtől. Undorító.
"Sajnos nem tudtam kipróbálni olyan pózt, ahol látom is hogy bent van, az lehet hogy pszichésen segített volna..."
légyszi, LÉGYSZI, sorold fel azokat a pózokat ahol nem látod, hogy a péniszed bent van-e. Mert én hiába erőltetem meg az agyam, nem jut eszembe olyan póz, amiben ne tudnék a farkamra rálesni. Talán a kanálkában nem lehet KONKRÉTAN látni mindent, de azért a lényeget igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!