Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki terhesség alatt vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki terhesség alatt vagy utána nagyon szexi lett?

Figyelt kérdés
Elég sokan alaposan elhíznak, úgy látom

2019. jan. 28. 09:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Nagyobb lett

Nem ment össze

De nem is olyan mint egy üres tejes zacskó

Persze nem peckes mint egy tízen évesnek.

De nem is tacskó fül

2019. jan. 28. 14:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok de ismertem egy nőt szinte semmi melle nem volt aztán terhes lett és szép mellei nőttek és nem ment vissza és nem lógott utána neki igaz akkor még csak a 20-as évei közepén járt és az alakját is vissza nyerte csak 2 cicivel több volt rajta.
2019. jan. 28. 16:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ponnt ellenkezőleg, eléggé vékony voltam és alakom sem nagyon volt, terhesség alatt nagyobbak lettek a melleim és az +15 kilo ugy oszlott el hogy hogy a férjem szerint tökéletes lettem, a mellem is meg maradt szerencsére
2019. jan. 30. 10:47
 14/14 anonim ***** válasza:
12:26-os (gondolom Felhőcske vagy, csak már nem látom kint a neved) Azok után, hogy "párom nem volt utána hajlandó gumizni, fogamzasgátlót kellett szednem ha azt akartam hogy megdugjon.." Miért nem hajítottad ki a francba? Ismerem a sztorid, hogy az agresszivitás miatt tetted ki, de ez azt mutatja, hogy jóval korábban is voltak már jelek..
2019. márc. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!