Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedulallo lanyok ti ezzel hogy vagytok?
Egyedul vagyok es nagyon hianyzik a szex, egy ejszakas nem erdekel, nem nekem valo. Parkapcsolatot sem tudok kialakitani. Nektek eleg az onkielegites?
Privatot nem kerek.
Egy ideig elég szokott lenni, de aztán már nem vagyok képes olyan szintű izgalmi állapotba kerülni, mint amit egy másik ember hoz elő belőlem. Mielőtt elkezdtem volna szexelni, még az az alapvető izgalom elég volt ahhoz, hogy brutális orgazmusokat érjek el, de aztán amikor szex közben megtapasztaltam, hogy ez mennyire jó, azóta az önkielégítés inkább arra való, hogy a pillanatnyi feszültséget levezessem, meg más, de ez persze nem azt jelenti, hogy ne élvezném nagyon továbbra is. Nekem leginkább alkalmi viszonyaim vannak viszont, abszolút nincs vele problémám, úgyhogy havonta egy-két alkalommal mindig találok valamit, akivel lefeküdhetek, és nekem az viszonylag sokáig kitart.
Ha viszont neked ez valóban nem játszik, akkor a helyedben a maszturbációt próbálnám valahogy még izgalmasabbá tenni, elnyújtani, érzékivé tenni, hogy teljesen elvessz a saját tested érzeteiben, bár mondjuk ehhez kell azért egy alap hangulat is, mert nálam van olyan, hogy egyszerűen nem tudnék átszellemülni. És aztán meg hátha lesz valaki, ha mondjuk nem is párkapcsolat, de egy szexkapcsolat, akivel azért van egy valamilyen kontakt, meg rendszeresség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!