Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz a férfiaknak olyan nővel szexelni, aki nem vonzó számukra maradéktalanul?
Figyelt kérdés
Nőként ez könnyebb, magamból kiindulva még soha egy férfi sem vonzott teljes mértékben, sőt volt aki testileg kifejezetten nem volt az esetem.2019. jan. 24. 19:08
11/11 anonim válasza:
Csak én vagyok olyan hülye, hogy próbálok nem foglakozni olyan dolgokkal, amik nem esnek jól? Én fejben szoktam elkezdeni. Ha nem vonz, azt jelenti, hogy nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!