Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak mi a véleménye a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak mi a véleménye a prostituáltakról?

Figyelt kérdés

Azok véleményére is kíváncsi vagyok, akik igénybevették ezt a szolgáltatást!

Mit gondoltok arról, ha egy nő pénzért árulja a testét?

2019. jan. 16. 23:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
ősi szakma.
2019. jan. 16. 23:19
 2/12 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, mindenkinek saját joga eldönteni hogy akarja-e ezt csinálni. Nem ítélem el.

24/F

2019. jan. 16. 23:20
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nincs ezzel baj.

100x biztonságosabb egy igényes prosti, mint a bulikban felszedhető pisztolytáskák.

1000x erkölcsösebb velük kiélni egy olyan pasinak a testi vágyait, akinek esetleg a karrierje (pl. sok üzleti út) miatt nem férne bele egy komoly kapcsolat. (Nálam ha nincs idő a partnerre, akkor az nem minősül komoly kapcsolatnak) Érzelmileg kihasználni egy nőt csak a testiség miatt taplóság.

Nem mellesleg 10x jobban meg lehet becsülni egy igényes örömlányt, mint egy aranyásó ribit.

Eleve azok a nők, akik a legjobban fröcsögnek a hivatásos lányokra, azok a legnagyobb pénzéhes sejthalmazok.

Vettem már igénybe, fofom is még, mert ha itthon vagyok, akkor is reggel 5-kor kelek és este 9-10-kor kerülök haza. Ezen felül vannak akár fél éves kiküldetések is külföldre. Ebben nekem nem fér bele egy párkapcsopat, mert én nem tudnék annyit adni, mint amennyit kapok.

Úgyhogy amíg ez van, az örömlányok is megmaradnak.

30/F

2019. jan. 16. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Elnézést az elütésekért, mobilról gépeltem!
2019. jan. 16. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem voltam eggyel sem, de a mai világban létezik munkalehetőség bőven nem úgy mint réges régen. Ezek már luxus prostik.
2019. jan. 16. 23:26
 6/12 anonim ***** válasza:
11%
Azt gondolom, hogy igénytelen, lelketlen, üres, többnyire alpári, erkölcstelen, értéktelen emberek, akik eme cselekvésükkel atom biztosan belőtték magukat a legalsó szintre.
2019. jan. 16. 23:36
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Nincs hozzájuk gusztusom.
2019. jan. 16. 23:41
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

Az emberi Értékrend utolsó előtti pozícióját foglalják el a szemembe

Csak azért előzik meg a motivációs trènereket mert a K*vák legalább "adnak" is a delláèrt cserébe valamit

De kétségkívül az emberiség legalja legszutyokabb rétege a k*va...

2019. jan. 17. 00:51
 9/12 anonim ***** válasza:
44%
Hidegen hagynak, csak velem ne feküdjön le egyik sem.
2019. jan. 17. 03:28
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Inkább egy fél deci savanyú , Technokol szagú házipálinkát tennék magámévá, mint egy prostit. Félek a betegségektől. Amúgy sajnálom őket.
2019. jan. 17. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!