Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Lefeküdnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Lefeküdnétek olyan fiúval aki nem jön be nektek?

Figyelt kérdés

Több lány is lefeküdt velem akit a neten ismerem meg. Ugye ilyenkor csak a kinézet ami alapján tud dönteni a lány.

Szerintetek akkor annyira csak nem vagyok vissza taszító nem?

Annyi "jó" bennem hogy magas vagyok. De ezek szerint akkor az arcom is bejön nekik valamennyire.

2019. jan. 24. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak pénzért. Ha ingyen lefekszenek veled, akkor biztos nem nézel ki rosszul. Persze attól is függ, hogy a nők, akikkel lefeküdtél, mennyire szépek.
2019. jan. 24. 18:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Szépek voltak nagyon, nagyon formás testük volt :)
2019. jan. 24. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem!

Attól mert másoknak tetszettél, én nem mondom azt hogy akkor biztos jól nézel ki.

2019. jan. 24. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyannal aki nem jön be semmi esetben nem.
2019. jan. 24. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Mint általában lenni szokott,biztos van olyan akinek tetszel és van olyan akinek nem..

Ez ilyen egyszerű..

Pl csak azért mert neked nem tetszik egy csaj,még nem lehet kijelenteni hogy visszataszitó lenne.

2019. jan. 24. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem, nekem kell a vonzalom
2019. jan. 25. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!