Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Izgalmas szexpozokat tudtok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgalmas szexpozokat tudtok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szeretem a szexet de szerintem nagyon sokan vagyunk így ezzel. Viszont a párommal újra és újra ugyanaz forog le, és kezd uncsi lenni. Valaki valami jó tippet tud adni? 22 L

2019. jan. 24. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Hármas?
2019. jan. 24. 15:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Milyen pózokban szoktátok?

A hármas az nem szexpóz -.- és aki normális kapcsolatban van az nem akarja, hogy a szerelmét más dugja vagy hogy a szerelme mást dugjon.

2019. jan. 24. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

Az szex póz, hogy egyszer az anyja mellett szexeltünk a barátnőmmel? :D

Hihetetlen, hogy az amúgy hangosan szexelő párom milyen síri csöndben tudott lenni ebben a helyzetben :D

2019. jan. 24. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Neten csomó fent van.

De ne csak a pózokat váltogassátok.

Más helyszín is tud izgalmas lenni. Mondjuk egy régi, bevált pózt is fel tud dobni. :D

2019. jan. 24. 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
A kanál póz.Az nagyon jó.
2019. jan. 24. 16:47
 6/7 Mkdir ***** válasza:
Elbír a baratod? Én ölbe szoktam kapni a lányt és állva mozgatom mikozben a nyakamba csimpaszkodik, lehet tükör elott is. Vagy feltesz a konyhaasztalra ha a vadabb dolgokat szereted. Ha finomabbakat akkor vegig fexel rajta hanyatt egyik kezevel szorit a masik kezevel finoman a csiklod izgatja mikozben benned van. Agy simogat... Stb. Ezt lehet kombinalni. Vagy az agy szélen vagy egy szekben olbe vesz... Ahh a szexhez kell nemi szexkultura... Ajanlanam a baratodnak a noi magazikokat is. Sokat lehet tanulni egy ferfinak is belole 😉
2019. jan. 25. 04:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Velem póz.
2019. jan. 30. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!