Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgalmas bugyi nélkül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgalmas bugyi nélkül lenni?

Figyelt kérdés
Én még sosem próbáltam barátnőm szeretne rábeszélni hogy milyen izgalmas dolog ha mondjuk munkába nincs rajtam bugyi. Ha előfordul hogy nem vesztek fel akkor miért nem?
2018. nov. 19. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Engem sose beszélt rá a barátnőm hogy bugyi nélkül legyek. Mivel gatyát hordok.
2018. nov. 19. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Semmi izgalom nincs benne

És higiéniai szempontból is gázos

Akkor izgis, ha pasival találkozol. Ennyi.

2018. nov. 19. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Ilyenkor novemberben nem poén, csak felfázol. Nyári melegben szellőzik a puncid, szabadnak érzed magad, semmi nem áll a behatolás útjában. Persze ha nem kell leülni.
2018. nov. 19. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Nyáron nagyon jó lehet , de ilyenkor télen már nem annyira.
2018. nov. 19. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Nyáron tényleg szuper.
2018. nov. 19. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Nyaron vagy míg meleg van tud izgi es kényelmes lenni főleg itthon de ilyenkor már kicsit hideg van hozza

16/l

2018. nov. 19. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

Csak akkor izgis ha nincs rajtad bugyi, mikor mondjuk a pasi felmegy hozzád és egy miniben vagy.. Ha "véletlenül" leejtesz vmit és ezt meglátja akk már csak azon kapod magad h felhúzza a szoknyádat és már benned is van :)

Munkahelyre a helyedben nem mennek bugyi nélkül, a sok baci, és a felfázás miatt..

2018. nov. 19. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
Télen semmi esetresem próbáld ki, nekem nyáron párszor volt ilyen de nem volt izgalmas inkább csak kényelmes.
2018. nov. 20. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!