Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs orgazmusom partnerrel?
Gyakoroljatok! Mondd el a pasinak, hogy szoktad, esetleg mutasd meg neki. Sajnos csak így érsz el érdemi változást. Én is így voltam, de sikerült összehozni. Azóta meg minden rendben. Lényeg a kommunikáció :)
23/l
2019. jan. 24. 07:35
Gyakorold a g pontos izgatás magadnak, és ha úgy sikerül elélvezned, akkor mondd a pasidnak, hogy a farkát csak addig tegye be, hogy a makkja azt ingerelje.
Vagy, nyaljon orgazmusig, és fogadd el, hogy az orális a szex része, és ha úgy sikerül az azt jelenti, hogy szex közben is sikerül!
2019. jan. 24. 07:40
Csináld szex közben is magadnak! Nem minden nőnek van hüvelyi orgazmusa, nekem sem, de szex közben izgatom a csiklóm és így én is élvezek, illetve a férjem ugyanezt eltudja érni nyalással is.
2019. jan. 24. 07:45
4/12 A kérdező kommentje:
nem csak hüvelyi, hanem csikló orgazmusom sincs. az orális szex a szex része de nem tudok elélvezni úgy, ha a partner csinálja nekem. volt akivel probaltam megbeszelni, de nem olyan könnyu, volt aki magaba kereste a hibat, tonkre is tette a kapcsolatot ez az egesz nyomas.
Azt írod ha magadnak csinálod, akkor van. Akkor milyen orgazmusod van?
2019. jan. 24. 08:05
Ha masztizol orgazmust tudsz okozni magadnak. Ha pl-ul beleülsz, te vagy felül, nem tudsz orgazmust elérni magadnak a csiklodon keresztül? :O
2019. jan. 24. 09:30
Az én bnőmnek sincs orgazmusa szex közben egyáltalán, de mindig megoldom kézzel vagy nyelvvel, sokat és sokáig kell próbálkozni, de nem szoktam feladni.
2019. jan. 24. 10:08
És ha izgatod magad miközben benend van a pasas?
Így sem megy?
2019. jan. 24. 11:00
1: segédeszköz (pl vibrátor közös használata)
2: fejben dől el nálad
3: maszturbálj a pasi előtt. fogadjunk, hogy amikor ott van a pasid akkor még magadnak sem fog sikerülni, hiszen fejben dől el és téged az zavar, hogy nem vagy egyedül!
2019. jan. 24. 12:47
Nálunk a barátnőm egyáltalán nem meri izgatni magát előttem, hiába próbáltam rávenni hogy masztizzon pedig amúgy szerintem tök izgató, ő mégsem meri csinálni. Neki sincs orgazmusa szex közben egyáltalán, de szerencsére más módon el tudom juttatni az orgazmusig.
2019. jan. 24. 17:54
Kapcsolódó kérdések: