Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szarul érzem magam amiatt, mert megdugtam egy kövérebb csajt?
Figyelt kérdés
A múlt hétvégi buliban a kelleténél egy kicsit többet ittam és az a pár csaj akinél bepróbálkoztam nem jött össze, ez a lány meg magától odajött hozzám, illetve amúgy is eléggé rám volt kattanva. Akkor még így jobban bejött és dugtunk is kétszer, de utána reggel kezdtem el rosszul érezni magam és azóta is tart. Amúgy arcra nem olyan rossz, de az ilyesmi csajok nekem nem igazán jönnek be… és azóta úgy érzem, hogy kevesebb lettem ezáltal. Meg amúgy alakulóban van valami egy másik lánnyal is, bár még semmi nem volt közöttünk és nem akarom, hogy egy ilyen még csak nem is fullos csajért (aki mondjuk a legjobb napján is max 10/6-os) bukjam el... mert valahonnan megtudta a nevem és azóta írogat. Vélemény?2019. jan. 24. 00:39
21/27 A kérdező kommentje:
Valószínűleg azért koptattak most le (konkrétan hárman), mivel totál részeg voltam (nem igazán bírom a piát, de most így alakult) és így nem éppen a megfelelő stílusban kezdeményeztem. Ilyen egyszerű. Amúgy 18-as, képzeld, józanul ki is hagytam volna, de többet nem is iszok, mert nem akarom, hogy megint egy szinten aluli csajjal legyen valami, meg nem is vagyok rászorulva én kb. 10/10-10/9 vagyok pasiként, ő meg mint ahogy írtam is legjobb napján is csak 10/6. Meg most jó eséllyel amúgy is össze fogok jönni egy 10/10-es lánnyal. :) Ha meg esetleg kiderülne ez a dolog, akkor letagadom, úgyse hiszi el senki hogy egy ilyennel lefeküdtem. Másra már nem is reagálnék, nyugodtan oltogathattok továbbra is, attól még ez a lány ugyanúgy össze fog jönni. ;)
2019. jan. 24. 17:17
22/27 anonim válasza:
nem írtad, hány éves vagy, de biztos vagyok benne, hogy nagyon fiatal vagy még!
ha betegséget nem kaptál el akkor sose bánd! akkor jó ötletnek tűnt, jó volt, megvolt, fátylat rá. hülyeség ezen kattogni!
23/27 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Huhh bakker. Komolyan mondom ha össze is jössz ilyen kis libákkal kérlek ne szaporodj! Inkább dugd meg a tükörképedet vagy matyizzál.
24/27 anonim válasza:
Hát ja,inkább ne szaporodj!Nincs szüksége a társadalomnak 10/10 es selejtekre van belőle épp elég.Védekezzetek!
25/27 anonim válasza:
Micsoda ego :D
10/10,hagyjuk már :D
Ne szaporodjál, inkább használj gumit :D
El tudom képzelni, hogy a magadfajta selejtnek mi a 10/10-es csaj. A te 10/10-es csajaidhoz én hozzá se nyúlnék kispofám :D
26/27 Yskirde válasza:
Uramisten, de jó, hogy találtam egy igazi 10/10-es kedves, értelmes srácot, akivel vagyok most. Pont az ilyenek miatt nem bíznak a lányok a fiúkba. Tegyük fel 10/10-es vagy(😂😂😂), a lány adott lejjebb, hogy egy ilyen hulladék sráccal feküdt le mint te
27/27 anonim válasza:
A 26os válaszolónak totálisan igaza van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!