Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy szarul érzem magam amiatt, mert megdugtam egy kövérebb csajt?
Ennél a lánynál "jobb" ne is legyen az életedben!
Még te érzed magad szarul?
Érezheted is mert egy ..... vagy nem több.
Részegen jó volt az ingyen d..ás mi?
Most meg félted a s...ed.
Te isten király.
" és azóta úgy érzem, hogy senki lettem ezáltal."
Na szegény csaj is egy jó nagy senkivel feküdt le.
Érezd csak szarul magad és remélem, hogy a másik csajjal még véletlenül sem fog alakulni a dolog. Legalább őt megkíméled a hülye fejedtől.
Mi bajod van a kövér csajokkal?
Nekem volt már mindenféle testalkatú, de egy ducibb csajt is nagyon prímán lehet döngölni :D :P
Mindegyik alkatnak megvan a maga előnye.
én is voltam kövér lánnyal és nem érzem, hogy ezáltal kevesebb lettem
te ittál és a piára fogod, hogy hülye vagy, pedig nem, te csak simán hülye vagy :D
alakul valami és piától tüzelve dugsz egy kövérebb csajjal és még szarul érzed magad, mert kövérebb
haver majd kinövöd ezt is remélhetőleg, gondolom még elég tini lehetsz, ha máshol nem is, agyban biztosan
Bizony ez a tipikusan eset arra, ahogy csúnyább nők italtól önkontrollt vesztett férfiakat kihasználnak, csak a különbség az, hogy a férfiak ilyenkor csak szégyellik magukat, nem jönnek azzal, hogy őket megerőszakolták.
A csajt úgy építsd le, hogy ne taposs az önérzetébe, mert minnél rondább egy nő, annál rosszindulatúbb húzásokra lehet tőle számítani ha megsértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!