Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti szeretitek ha a nő szopás közben foglalkozik a heréitekkel is?
Figyelt kérdés
2019. jan. 23. 10:31
11/17 anonim válasza:
Én nem szeretem.
Volt olyan exem, aki nyalogatta a zacsim, de nem igazán jött be. A mostani párom nem szeret vele játszadozni, aminek kifejezetten örülök.
25F
12/17 anonim válasza:
Imádom. Főleg mikor simogatja és a szopásnál keletkezett nyál rá csurog a heréimre.
13/17 anonim válasza:
Én már azt nem szeretem ha szopnak eleve nemhogy a herémmel is szöszögjőn.
F/42
14/17 anonim válasza:
Szeretem ha közbe finoman maszirozza.Ha meg elmegyek különösen jól esik.
15/17 anonim válasza:
Szeretem. Ha szopás közben kicsit fogdossa markolássza hamarabb elélvezek.
16/17 Faklyahhh válasza:
Szeretem imádom, főleg ha vki ügyesen csinálja. Mikor keményen beszívják a hereimat, annál jobb érzés nincs
17/17 anonim válasza:
Igeen. Főleg ha a nyelve hegyével játszadozik rajta, vagy bizsergetően a markába veszi. Kb felére csökken a menetidő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!