Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy incelként azért nem tudok meghalni, mert a Halál tényleg nőnemű és még neki se kellek, mint Thanos?
Több öngyilkossági kísérletem volt már és még ott is csak a megaláztatást kapom meg az anyázást, de mikor a múltkor 5 centiről a kigyúrt kopasz BMW-s arcába üvöltöttem, hogy "Akkor ölj meg te csicska, biztos van fegyvered, itt és most ölj meg!" csak röhögött és még meg sem ütött.
Ezerszer le lett már futva a kör itt a gyakorin, a Redditen és máshol is, már könyvet lehetne kiadni a lehetséges válaszlehetőségekről, mint
- Gyúrd ki magad, legyél PUA.
- Menj el prostizni.
- Nem fog senki szociális alapon neked nőt biztosítani még a feltételezés is bántó.
De természetesen az életet soha ne add fel, lesz ez még jobb is, az öngyilkosság gyávaság, stb.
Nem érzi senki az ellentmondást?
Most vagy nem is akarod megölni magad, csak figyelemre vágysz, vagy nagyon béna vagy.
Megsúgom neked, hogyha így viselkedsz, akkor nem csoda, hogy nem marad meg melletted senki sem.
Nem öngyilkosságokon kell gondolkodni, hanem, hogy mit csinálhatnál jobban. És az első pofonnál nem térdre kell rogyni, hanem röhögni egyet és menni kell tovább.
Keress értelmes hobbikat és hagyj fel egy az egyben a netezéssel mert így tényleg nem fogsz mást csinálni mint a saját nyomorodban dagonyázni ilyen fórumokon.
Nem kell beleőrülni abba, hogy nincs párkapcsolatod. Az élet milliónyi lehetőséget kínál neked, amik boldoggá tehetnek, vagy legalább kiűzhetik belőled az öngyilkos hajlamokat. (ilyen pl a terápia kezdetnek)
De te nem ezt akarod hallani, ugye? Hanem valami olyasmit, hogy "igen, téged még a halál is megvet, pont úgy mint az egész világ, a kigyúrt BMW-s pedig azért nem vert szarrá, mert jó kedve volt, hiszen a városban minden nő utána nyáladzik"
Lépj ki az áldozatszerepből.
A faxba vagy ilyen lökött.Nem hiszem el hogy létezel.Te még nálam is nagyobb hülyébb vagy.
Ne a hülye nők után fuss.De neked az kell.Tudom én is ezt csináltam.Van rá időd.Nagymamám kétségbe volt esve 18éves voltam hogy csak a peca érdekel?Nem vagyok beteg?Mert nem volt barátnőm.Közbe meg 11évesen idősebb nők ölelgettek templom után.
Szoval a 7-es szerint igazsagos, hogy a ferfiak 20%-a "kezelgeti" a nok 80%-at.....
De majd akkor lesz jo vilag, amikor a kerdezo es a hozza hasonlok terrorszervezetet hoznak letre, es macsetaval meg lancfuresszel mennek csajozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!