Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem feküdtem le a barátommal mert még nem akartam aztán vége is lett, mert nem akartam hogy feleslegesen várjon meg nyomuljon most meg újra megkeres hogy szeret így meg úgy, de csak azt akarja hogy lefekudjek vele?
Figyelt kérdés
2019. jan. 21. 19:02
2/8 A kérdező kommentje:
2honap
2019. jan. 21. 19:03
4/8 A kérdező kommentje:
Tökre komoly a kérdés és mit kell ilyen lekezelően viselkedni?
2019. jan. 21. 19:12
5/8 anonim válasza:
Vwgso soron mindenki le akar fekudni a masikkal, ha visszafogadod el kell konyvelned h erre sor kerul
6/8 anonim válasza:
Ha jól értem te szakítottál vele. Ha akkor így döntöttél, felesleges újrakezdeni.
7/8 anonim válasza:
És még ez a srác szerelmes is beléd.
8/8 anonim válasza:
Tök egyértelmű, hogy csak meg akar fektetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!