Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexualis dolgokba vagtal bele nagy lelkesedessel, aminek a vege csalodas lett?
Milyen dolgok tortentek veled szexualisan, amikre vagytal, szeretted volna, kivancsi voltal, de a vegen kiderult, hogy nem olyan, mint elkepzelted. Fajt, kellemetlen volt, nem erezted jol magad, csalodtal.
Lehet ez akar poz, helyszin, partner, barmi.
Csinaltad azota? Jobb lett az elmeny? Ha nem, tervezed ujra probalni?
Kerlek, ird le a korod es nemed is. :)
21L
Az első partneremmel úgy a szex egészben.
4,5-5 cm vastagság nem kevés, na most amikor behatoltam, kb 1 percig volt szűk, utána alig lehetett érezni, és akár 2 óráig is tarthatott a menet...
Örültem volna ha néha egy 10 perces menet összejön, de ahhoz szűk csaj is kellett volna.
Alapból szeretem ha egy nő kicsit szőrös de amikor egy három centis szőr marad a fogaid között nyalás közben az rosszil tud esni. Pedig nagyon vágytam egy jó nyalásra :/
Negatív élmény volt
21-22 évesen 1 év alatt 12 lánnyal szexelni. Csak 11 jött össze.
Azóta sem volt annyi, most az utóbbi 1 évben pl 3, tavaly 5.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!