Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szexualis dolgokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexualis dolgokba vagtal bele nagy lelkesedessel, aminek a vege csalodas lett?

Figyelt kérdés

Milyen dolgok tortentek veled szexualisan, amikre vagytal, szeretted volna, kivancsi voltal, de a vegen kiderult, hogy nem olyan, mint elkepzelted. Fajt, kellemetlen volt, nem erezted jol magad, csalodtal.

Lehet ez akar poz, helyszin, partner, barmi.

Csinaltad azota? Jobb lett az elmeny? Ha nem, tervezed ujra probalni?

Kerlek, ird le a korod es nemed is. :)

21L

2018. dec. 24. 09:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

10es.

1 nemierőszak után nem hiszem hogy Te is elveznéd továbbiakban

2 a gyermekemmel foglalkozok epp most altattam el

És igen attól hogy én magát az aktust nem élvezem még sok mást igen mert a szexualitás nem. Csak arról szol hogy be teszi ki-be mozog és eldurran

Sokkal több ennél, de. Egy intelligencia hiányában lévő ember ezt nem tudja csak hozzád hasonló módon csesztettni a másikat...

2018. dec. 24. 13:11
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztos szörnyű átélni ilyet, de túl kell tenned magad rajta, ha nem akarod, hogy egész hátralévő életedet befolyásolja, ami történt. Szexuál pszichológusnál voltál? Meg kell tanulni újra bízni, mert a szex igenis csodálatos dolog a megfelelő emberrel.

Ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy kellő tapasztalat és vágy hiányában, nem tudsz érdemleges válaszokat adni a kérdések nagy részére, ellenben elítéled, ha valaki máshogy gondolja, mint te. Azt pedig egy szóval nem írtam, hogy a szex csak "ki-be dugdosás" lenne, viszont fontos része a szexnek a behatolás is, az I-re a pont úgymond, miután már annyira felhúzta 2 ember egymást, hogy megőrül azért, hogy végre behatoljon a férfi.

2018. dec. 24. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A 2L/1F felállás. Nekem kifejezetten lélektelen, és zavaró volt, hogy arra kell figyelnem, hogy mindkét nőnek kb azonos mennyiségű figyelmet szenteljek, egyik se unatkozzon, egyik se érezze hanyagolva magát, stb, stb. Nem tudtam olyan istenigazából elengedni magam, mint az imádott társ mellett.
2018. dec. 25. 17:48
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Anális közösülés csalódás volt. Általában fájdalommal járt, viszonylag kevés alkalommal volt élvezetes.
2018. dec. 25. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Valamiért kíváncsi voltam egy nalam 22 évvel idősebb pasira. Nem is igazán volt ez vonzalom, inkább csak kíváncsiság, hat kiderült, hogy számomra a kíváncsiság kevés a jó szexhez.
2018. dec. 27. 12:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem elvenni egy csaj szüzességét, vagy összejönni egy szűz csajjal. Igazából marhára nem jó élmény, hogy neked kell betanítanod, de azóta persze megértettem, hogy nem mindegyik csaj ugyan olyan. Lehet szűz csaj is marha jó az ágyban elsőre, hozzáállás és egyén kérdése. 28/F
2018. dec. 27. 12:54
 17/19 anonim válasza:
0%
Amikor a far kam a punciban volt és.a.heréi met némi sikosító anyag felvitele után az ánu szába tömtem bele.Amikor benn vólt utána egyből elélveztem.de kur vá .ra fájt benyomni.
2018. dec. 27. 21:03
 18/19 anonim ***** válasza:

12es

Nem voltam szakembernél

Nem ítélem el az embereket

A szexet én is kívánom és szerintem és csodálatos dolog ... Nekem csak behatoláskor lesz pánikom.. és igen attól hogy én igazából nem érzek semmi jót attól még tudhatok pár dolgot hogy mi az izgato pl nekem

2018. dec. 28. 16:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj el szerintem, magától nem múlik el az ilyen. Gondolom nem szeretnéd egész életedben a hátadon cipelni ezt a súlyt.
2018. dec. 28. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!