Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden pasinak van "beteg"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasinak van "beteg" vágya vagy csak az enyémnek?

Figyelt kérdés
Szeretjük a nem átlagos dolgokat szexben de mostanában a barátom felhozta, hogy mi lenne ha kipróbálnánk valami újat. Kérdeztem, hogy mit szeretne és mondta, hogy a hármas szexre gondol úgy, hogy még egy pasi. Végignézné, hogy én egy másik pasival szexelek előtte utána meg a másik pasi nézné végig, hogy mi szexelünk.. Miért lehet ilyen kérése? Megunt volna?
2019. jan. 21. 10:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van "beteg" vágyam, ami szinte 100%,hogy az is marad.
2019. jan. 21. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van nekem pont az amit leírtál csak fordítva tehát nőt szeretnék bevonni.

Mondjuk ő nem nagyon ellenkezett mindössze megkérdezte kíváncsian hogy mit csinálna az a másik nő.

Aztán termèszetesen feledésbe merült a téma én meg újra nem hoztam fel.

F/42

2019. jan. 21. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek ilyenek pl. De az a kevés viszonylag enyhe dolog is csak vágy marad. A legtöbb embernél az teljesen hétköznapi, de nekem nem az lenne. Köztük van olyan, amihez se belsőleg, se külsőleg nem olyan alkatú barátnőim voltak eddig. Beleértve a mostanit is. Illetve helyesbítek, olyan azért volt, aki belsőleg nagyon is olyan alkatú volt, csak a testi adottságai nem voltak hozzá megfelelőek.

Itt az oldalon gyakran el is gondolkozom, hogy tényleg én vagyok csak ilyen, hogy olyan extrém vágyaim soha nem voltak? Meg az életben is hallottam egy-két haveromtól olyanokat... Engem nem, hogy vonzana, inkább taszítana.

Viszont ez számomra is érthetetlen, hogy itt sokan miért akarják látni, hogy valaki mással csinálja a barátnőjük. Miért jó az? Ebben én sok mindent látok, de nem akarnám most leírni.

2019. jan. 21. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!