Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasinak van "beteg" vágya vagy csak az enyémnek?
sokaknak van ilyen vágya
én pl nem vágyom hármasra, főleg nem kapcsolatban, de tudom sokaknak ez nagy vágyuk, hogy akár édes hármas, vagy cuckhold módjára kiélvezzék ezt
ez nem beteg, vannak ennél jóval betegebb dolgok
viszont ha te nem akarod, akkor közöld vele!
F
nekem az a titkos vágyam, hogy két pasi egyszerre du.jon, de ezt meg se merem mondani a paromnsk , mert kiborulna tőle tuti :/ Így marad a fantáziálás.
de azt konkrétan nem szeretném, ha arra izgulna, hogy valaki más dug engem, és csak nézi.
pisi-kaki, animal, tömegesen körbe adjon, vagy csak berak egy fal mögé ahonnan kilóg a segged és úgy dugnak ahogy akarnak
soroljam? :D
heh, ez annyira nem beteg, a hármas eléggé elterjedt.
"Szeretjük a nem átlagos dolgokat szexben": azt hittem már valami durvát írsz
Ez annyira nem beteg, de nekem ez nem fér bele.
Az hogy ezt szeretné kipróbálni meg nem jelenti azt hogy megunt volna. Sok esetben egyébként, amikor az ilyen szexfantaziak teljesuknek sokan csalódnak. Van hogy kiderul hogy nem is olyan izgató az egész. 20n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!