Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden pasinak van "beteg"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasinak van "beteg" vágya vagy csak az enyémnek?

Figyelt kérdés
Szeretjük a nem átlagos dolgokat szexben de mostanában a barátom felhozta, hogy mi lenne ha kipróbálnánk valami újat. Kérdeztem, hogy mit szeretne és mondta, hogy a hármas szexre gondol úgy, hogy még egy pasi. Végignézné, hogy én egy másik pasival szexelek előtte utána meg a másik pasi nézné végig, hogy mi szexelünk.. Miért lehet ilyen kérése? Megunt volna?
2019. jan. 21. 10:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Más pasiknak ennél betegebb vágyaik vannak.
2019. jan. 21. 10:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

sokaknak van ilyen vágya

én pl nem vágyom hármasra, főleg nem kapcsolatban, de tudom sokaknak ez nagy vágyuk, hogy akár édes hármas, vagy cuckhold módjára kiélvezzék ezt

ez nem beteg, vannak ennél jóval betegebb dolgok

viszont ha te nem akarod, akkor közöld vele!

F

2019. jan. 21. 10:05
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
Unalmasnak tartja a szexet. F.
2019. jan. 21. 10:05
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

nekem az a titkos vágyam, hogy két pasi egyszerre du.jon, de ezt meg se merem mondani a paromnsk , mert kiborulna tőle tuti :/ Így marad a fantáziálás.

de azt konkrétan nem szeretném, ha arra izgulna, hogy valaki más dug engem, és csak nézi.

2019. jan. 21. 10:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Ennél betegebb? pl.?
2019. jan. 21. 10:07
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Ennél nincs betegebb
2019. jan. 21. 10:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

pisi-kaki, animal, tömegesen körbe adjon, vagy csak berak egy fal mögé ahonnan kilóg a segged és úgy dugnak ahogy akarnak

soroljam? :D

2019. jan. 21. 10:10
 8/13 anonim ***** válasza:
67%

heh, ez annyira nem beteg, a hármas eléggé elterjedt.

"Szeretjük a nem átlagos dolgokat szexben": azt hittem már valami durvát írsz

2019. jan. 21. 10:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira nem beteg, de nekem ez nem fér bele.

Az hogy ezt szeretné kipróbálni meg nem jelenti azt hogy megunt volna. Sok esetben egyébként, amikor az ilyen szexfantaziak teljesuknek sokan csalódnak. Van hogy kiderul hogy nem is olyan izgató az egész. 20n

2019. jan. 21. 10:56
 10/13 anonim ***** válasza:
35%
Ha az én pasim hozna fel ilyet, tuti, hogy azonnal dobnám. Szerintem beteges. Ép elméjű ember nem vágyik arra, hogy más pasi dugja a nőjét.
2019. jan. 21. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!