Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex előtt lehet csak játszani a pénisszel?
Úgy értem,ha lesz pasim és én akkor fogok farkat fogni először,akkor elég,ha csak simogatom neki,meg csókolgatom,nyalogatom,bekapom,szopom kicsit,lassan, vagy mondjuk ráülök és a puncimmal csúszkálok a farka oldalán,maszturbálok rajta és elélvezek rajta? Masztizhatok a pénisszel? Vagy az a pasinak nem jó?
L
Légyszíves, olvass utána annak a dolognak, hogy petting. Neked erre az ismeretre van szükséged. Keress rá.
De röviden: igen javallott az amit írsz, behatolás nélkül az első lépésekhez.
ez teljesen jó és hidd el, a pasi örülni fog.
A pasi már annak is örül, ha megnézed a farkát, bármi más már óriási élvezet neki
köszönöm a segítő válaszokat!
amúgy persze,hogy tudom,mi a petting, 21 éves vagyokés inkább a férfi szempontjából kérdeztem,hogy élvezik-e ezeket is, vagy csak a konkrét szopást és behatolást.
Mivel nincs farkam,nem tudom,hogy eltudnak-e attól menni,vagy egyáltalán mit éreznek,ha egy puncival masztiznak a farkukon.
Szóval engem a fizikális oldala érdekel,nem maga a fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!