Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól gondolom, hogy az összes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy az összes fiatal, boldog és szép csajnak a pasija kellő vastagságú és méretű pénisszel rendelkezik? Csajok, a ti pasitoknak mekkora vastag?

Figyelt kérdés
Az összes ismerősömnek (férfi és nő) kivétel nélkül tökéletes a szexuális élete, de fura módon mindig kiderül, hogy a pasinak kellően vastag, ezt pedig a csajok már természetesnek veszik. Tényleg az a helyzet, hogy csak a vastagabb, de legalábbis normális vastagságú pénisszel rendelkező pasiknak van egészséges és teljes szexuális élete a párjával? Csajok, annyira szoktátok hangoztatni, hogy nem a hossz a lényeg, hanem a vastagság (amivel sokan ugyanúgy nincsenek megnyugtatva), szóval várnék tőletek egyenes, őszinte válaszokat ezzel kapcsolatban. Illetve a pasitok méretét (vastagság) el ne felejtsétek megemlíteni. Ellenpéldával is lehet jönni, bár nem hiszem, hogy azzal fogok itt találkozni.

2018. dec. 30. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen mit keresel a felnőtt kategóriában? Neked még nőhet ha kicsinyled! A kielégüléshez nem is kell farok! (nem baj ha van) Azt csak azok hiszik, akiket másképp még nem elégítettek ki!
2018. dec. 30. 19:27
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Miért a tied mekkora?De a kérdésre válaszolva,akivel eddig dolgom volt,mindnek jó volt a pénisze.Nem mintha olyan sokkal lettem volna.
2018. dec. 30. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Igen, az összes jó csaj olyan férfivel jár, akinek a farka pont megfelelő méretű NEKI!

A megfelelő méret viszont kb 14-22 centi között szór, ki milyet szeret.

2018. dec. 30. 19:32
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
nem a hossz szamit,hanem hogy ne legyen vékony,kitöltse a lukat..6 cm vastag na az jo
2018. dec. 30. 19:35
 5/11 A kérdező kommentje:
#1: Nem vagyok 12 éves, hanem elkeseredett és reménytelen felnőtt férfi vagyok. -_-
2018. dec. 30. 19:35
 6/11 A kérdező kommentje:
#4: 6 cm? :O Ez most komoly? Nekem kb feleakkora. Hogy lesz így valaha is barátnőm? 😭
2018. dec. 30. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Nő függő. Az a lényeg, hogy a férfi mérete passzoljon a nő hüvelyéhez. Hiába van 20 centis farka egy pasinak, ha a nő extra rövid és szűk hüvelyű.

Én gondolom nem vagyok extra szűk, mivel a párom 19/5 mérete tökéletes nekem, illetve rövidebb lehetne, azzal nem lenne baj, de vékonyabb nem. 7 éve fergeteges a szex, de nem csak a mérete miatt hanem mert fontos neki az én kielégülésem.

2018. dec. 30. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Eddig 3 partnerem volt, elsőnek kb 15-6 cm 5 centi vastag, nagyon jó volt vele a szex, de sosem tudtam elmenni vele, sehogy sem. Második kapcsolatomban a párom méretei ennél valamivel nagyobbak voltak, azért fájdalmas volt sokszor a behatolás, vele egyáltalán nem volt jó a szex, hiába próbálkoztunk, nem tudtunk összehangolódni. Mostani párom mérete kb 14-5 centi és max 4 centi vastag, kevésbé feszítő érzés, mint pl az elsővel volt, viszont ő az első akivel el tudtam élvezni, és akinek tényleg számít, hogy nekem is jó legyen, ez sokat elmond. 24N
2018. dec. 30. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Mikor jön el az a pillanat, amikor végre felfogjátok, hogy a nők nek péniszméret alapján ismerkednek? :D
2018. dec. 31. 00:58
 10/11 anonim ***** válasza:
nem*
2018. dec. 31. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!