Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h ha magamat kényeztetem orgazmusig is eljútok de ha nyalnak nem érzek semmit?
Figyelt kérdés
Valahogy nem éreztem semmit se amikor kinyaltak csak annyit h valami hozzáér. A kezemtől lucskosra élvezek de a nyalásnál semmi? Mással is van ilyen?2019. jan. 21. 02:12
11/12 anonim válasza:
az oka nagyon egyszerű, az aki a lábad között van, qrvára nem ért hozzá, valszeg csak lefetyel össze-vissza és természetesen ez téged nem indít be. Hidd el, ha egy profi pasi csinálná, akkor csúcs érzés lenne
12/12 anonim válasza:
A monotonitás ezek szerint csak nyalással érhető el? Én megőrültem attól, hogy a partnerem szex közben mindig megállt a legjobb résznél, szünet, aztán pózváltás vagy lassítani kellett, mert érezte, hogy mindjárt elmegy. Képes volt így órákig is kitolni a szeretkezést, amit amikor még szerelmes voltam, nagyon élveztem, de orgazmusom sosem volt és most már idegesít. Úgy érzem, lehetetlent vártam, mert ő tényleg sokáig bírta, de a folyamatos monoton ritmust szerintem 5 percig se bírta volna. Így viszont soha nem éltem át orgazmust. Én nem szeretem, ha nyalnak. Undorít, hogy közben milyen ízt érezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!