Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h ha magamat kényeztetem orgazmusig is eljútok de ha nyalnak nem érzek semmit?
Én is ugyanígy vagyok vele. Akárki nyal ki, semmit nem érzek, de maszti alatt hatalmas orgazmusom van.
Azért azt nem hiszem, hogy egy férfi sem tud nyalni, akikkel eddig voltam...
Lehet, hogy "hozzászokott" a csiklónk a kezünkhöz. Férfiaknál is van, hogyha sokat verik maguknak, a szexet nem élvezik.
Amikor megtörtént az első alkalom én akartam egy kicsit nyalni akkor azt mondta a partnerom hogy ha akarom csináljam élvezni fogja, de elmenni nem tud. Lehet hogy nyalásnál képtelen vagy az orgazmusra. Van ilyen.
30/F
Ha nyalnak és nem vagytok rutinosan összeszokott pár, akkor neked kell egy kicsit irányítani, hogy mi az ami jó neked, ahogy jó neked.
A másik: sok csajom panaszolta, hogy akik korábban nyalták őket gyakran váltanak pózt, ritmust irányt, erőt stb. A nyalásba kell a monotonitás, amit a srácocskák nem tudnak, mert a poronóban nem úgy van. A mostani csajom volt úgy, hogy korábban sose élvezett el ha nyalták (most 26 éves). Aztán nálam mégis...
Túl sokat masztizol, hozzászokott a pinád a kezedhez, meg azokhoz az ingerekhez amit te diktálsz.
Állj le vele 1-2 hónapra, ha utána kinyalnak elájulsz az élvezettől.
Én most 22 évesen kezdtem el élvezni a nyalást, de csak úgy, ha közben feldugok magamnak valamit és miközben nyal a párom én magamat izgatom. Enélkül én sem érzek semmit. Valóban a monotonitás a lényeg, utálom, mikor váltogatja, de erre már egyre inkább odafigyel. Ki kell tapasztalni a másikat, nekem is időbe telt megtanulni igazán jól szopni.
Kb. három évig orgazmus közelében sem voltam szex során, mostanában sikerül csak, mióta kapcsolatilag is megerősödtünk, de úgy valóban, nem csak olyan "hát azt hiszem, szeretem" dolog. Nálunk ez jó pár év volt, de megérte megismerni a másikat. Az orgazmus és a nyalás élvezése is ebben rejlett, ugyanis előtte én is nagy masztimester voltam, az ágyban meg mint egy frigid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!