Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány évesek voltatok, amikor először szoptatok?
Figyelt kérdés
Milyen élmény volt számotokra?2019. jan. 20. 17:32
2/22 anonim válasza:
Anyukám melléből szerintem nagyon kicsiként:D
4/22 anonim válasza:
20 és nagyon jó volt, kíváncsi voltam milyen :)
6/22 anonim válasza:
19,mar vagy fel eve együtt voltunk az akkori baratommal mikor kiprobaltam.. emlekszem nagyon raparaztam h majd vajon a vegen milyen ize lesz.. feltem h nem lesz e pirospaprika ize,v nem foge csipni..:D:D:D (fiatal voltam:D:D) de,nem.. pozitiv elmenykent maradt meg az emlekezetemben:)
7/22 anonim válasza:
15.azt se tudtam mit kell csinálni 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!