Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet idősebb, értelmes férfit találni laza kapcsolatra? Lányok, akik hasonló helyzetben vagytok, hol találtatok hozzá partnert? L
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 12:47
11/23 anonim válasza:
Én meg fiatalabb lányt keresek egy ideje. Komolyan, komoly háttérrel. F, 41
12/23 anonim válasza:
Amúgy az ilyen férfiakat zavarja, hogy a lány esetleg bénázik szexben, eleinte gátlásos vagy ügyetlen?
13/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem! :-) Engem legalábbis nem! Pont ettől lesz érdekes, különleges, izgalmas, egyedi...
14/23 anonim válasza:
41/F, 20 éves lányt keresek :)
16/23 anonim válasza:
Itt vagyok! Egyedül álló fiatalos 46. éves férfi. Privátba írhattok képpel. Nem fogtok csalódni.
17/23 anonim válasza:
Ilyen férfi nekem is írhatna, nyitott vagyok mindenre :)
23/N
18/23 anonim válasza:
Nekem is a fiatal lányok jönnek be és nem tudom hol ismerkedhetnék velük!
45f
19/23 anonim válasza:
41 éves laza,jólszituált,több mint elégséges egzisztenciával rendelkező Fejér megyei,nyitott férfi vagyok.
Nem vagyok pedofil,viszont nagy hangsúlyt fektetek a simogatásra,puszilgatásra,nyalásra,és egy nem korombeli lány bőre,teste feszesebb selymesebb,sóhalyai,nyögdécselései,orgazmusa,zene füleimnek.
Kérlek adj lehetőséget,hogy élvezzük egymást.
Kíváncsi szűz,ne habozz tovább.
Szép napot.
20/23 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejönnek a fiatal lányok!
46f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!